-
Umarım umduğumu bulurum
bu siteye yeni üye oldum bir arkadaşımın tavsiyesi oldu,
bende katıldım bu güne kadar gayri ciddi sitelerde boşa vakit geçirmişim saygın ve hukuki bir site olarak aynı zamandada umuyorumki demokratik bir sitedir.
günümüzde çoğu insanlar genelde cinsellik adına hayal alemi adına farklı siteleri doldurp taşıyorlar burada hem ülke gerçeklerini hemde hukuku tartışabileceğimiz bir sitedir. sanırım.
baştanda dediğim gibi anti demokratik değildir umarım.
teşekkürler
-
Misafir umduğunu değil, bulduğunu yer derler, buranın demokratik bir site olduğundan emin olabilirsiniz, hatta BİLİYORSUNUZDA...
Ancak siz, sizin kim olduğunuzu bilecek ve anlayacak kadar akıllı ve zeki insanların bu sitede var olduğunu hala anlayabilmiş değilsiniz bayım,
Devrik cümleler ülkesinden gelip, sonra bu siteye veda eden, sazansınız diyerek tekrar geri dönen, ortalığı karıştırmaya kalkıp, sağa sola çamur atmaya başlayınca site üyeliği engellendiği içinde farklı rumuzla yeniden üye olan, kendini zeki zanneden şahsiyet,
Neden bahsediyorsunuz anlamadım, yada ben o bahsettiğiniz kişi değilim diyerek hiç inkar etmeyin, doğruları yazdığımı siz, yanılma payımın sıfır olduğunu ben biliyorum,
romantic :)
Akılsızlar hırsızların en zararlılarıdır, zamanınızı ve neşenizi çalarlar.
Goethe
-
sayın barış güney,
önce sitemize hoş geldiniz diyelim
bu site demokrasiye, düşünce ve düşünceyi açıklama özgürlüğüne bağlıdır.(her ne kadar bazıları aksi kanaatte olsa da)
Demokratlığımızla ilgili Genel Forumlarda açılmış 2 adet güzel forum vardır,size bir ip ucu verebilir.
Bu siteden neyi umduğunuz ve umduğunuzu bulabilmeniz forum kurallarında yazılı kurallara uyduğunuz sürece size bağlıdır.
özellikle hakaret, kişilik haklarına saldırı,yasaya, genel adaba aykırılık taşıyan yazılar olduğunda yönetim tarafından bu yazıların silinmesi hususunda hiç bir tereddüt gösterilmediği, bunu tayin ve takdir hakkının mutlak surette site yöneticilerine ait olduğunu bu vesile ile gerek size gerekse diğer üyelerimize bir kez daha hatırlatmakta fayda görüyorum.
bütün bunları neden yazma ihtiyacı duydum?
Birincisi tanıtım isminizle ilgili. Bir zamanlar ibrahimg38 nickini kullanan bir üyemiz sitede harikalar (!) yaratmıştı. Sizdeki g38 takısı çağrışım yarattı bende.
ikincisi, daha bismillah derken ve henüz siteye katkınız başlamamışken sitenin demokratlığını sorgulamanızı garipsedim.
yine de hoş geldiniz deyip ne kadar demokrat olduğumuzu göstermek için şimdilik bu forumu kilitleyelim.
Sayın Romantic'e not: kuşkunuzu paylaşmakla beraber henüz ikiz olup olmadığını bilemiyoruz. Sitemizde gerçek isim kullanılması pek yaygın olmadığından şimdilik sessiz kalmak durumundayız. Konuyu kilitlemek bu anlamda gerekli diye düşünüyorum
ceteris paribus