-
Hisseli Gayrimenkul
Öncelikle herkese selam.benim sorum şu olacak.Dedemizden kalan 800 m2 arsa ve üzerindeki hisseli gayrımenkulun diger hıssdar olan amcamla anlasmazlıgımız.ev cok eskı yıkldı yıkılacak.yaptıralım dıyorum benı ılgılendırmez yaptır dıyo masrafa katılmıyo bana sat dıyorum olmuyo sen al dıyorum oda yok
ama ben yaptırırsam yaptıgım masrafı talep edebılrmıyım.zaten soyadıyla ılgılı problemımız vardı tapuda 3 yılda ancak cozulebıldı.ve masraflarada katılmadı
durumuda yok.esının doldurusuyla kendı de bıse yapmıyo benıde engellıyo bı bakıma.konusarak ta anlasamıyorum.neyapacagımı sasaırdım.bı soyadı düzeltilmesi 3 yıldan sonuclandı.3-5yıl surer dıye endıselıyım.eger ben evı oturulacak hale getırır ve bunları faturalarsam ılrede talep edbılırmıyım.yada aynı arsa uzerınde baska bıyer yaparsam bı sorun teskıl edermı .vercegınız cevap ıcın sımdıden tesekkurler.
KORMAN GYLANİ
-
Re: Hisseli Gayrimenkul
Ortaklığın giderilmesi( izaleyi şüyuu) davası açabilirsiniz ki böylece ortaklığın satış yoluyla giderilmesini talep edebilirsiniz.Taşınmaz, yargılama aşamasında yapılacak olan kıymet takdiri sonucu belirlenen bedel üzerinden satışa çıkacaktır.