Askere kasımda gidicem ama kulaklarımdan dolayı sorun çıkar mı?
kasımda askere gidiceğim muaynemi daha olmadım,ve sol kulagım tamamen duymuyor ne gibi sorunlarla karşılaşırım.??
içinizde mutlaka bu soruya cevap vericek insanlar vardır
teşekkürler
Re: Askere kasımda gidicem ama kulaklarımdan dolayı sorun çıkar mı?
kimse yardımcı olamacak mı bana:(
20 yaşındayım kasımda gidicem askere sanırım daha muayne olmadım.
sol kulagım hiç duymuyor ne gibi sorun çıkar?
Aslında biz YÖNETİM olarak yeni bir sistem üzerinde çalışıyoruz. Oda şu Daha soruları yazmadan zihin okuyarak yanıt verme sistemi. Şaşıracaksınız sorunuzu yazarken şöyle bir uyarı çıkacak
DEĞERLİ ÜYEMİZ SORUNUZU YAZMANIZA GEREK YOKTUR YANITI BUDUR.
İnsafın kurusun 50 dakikada yanıt istiyorsun. Fiilen hukuk bürosuna gitsen Avukat bir inceleyeyim der. Kaldıki sorunun yanıtı bu sitede defaaten verilmiş. TSK sağlık yönetmeliğine bak görürsün durumunu.
Alıntı:
Tangör Evren rumuzlu üyeden alıntı
Aslında biz YÖNETİM olarak yeni bir sistem üzerinde çalışıyoruz. Oda şu Daha soruları yazmadan zihin okuyarak yanıt verme sistemi. Şaşıracaksınız sorunuzu yazarken şöyle bir uyarı çıkacak
DEĞERLİ ÜYEMİZ SORUNUZU YAZMANIZA GEREK YOKTUR YANITI BUDUR.
İnsafın kurusun 50 dakikada yanıt istiyorsun. Fiilen hukuk bürosuna gitsen Avukat bir inceleyeyim der. Kaldıki sorunun yanıtı bu sitede defaaten verilmiş. TSK sağlık yönetmeliğine bak görürsün durumunu.
emredersiniz komutanım özür dilerim daha yeniyim acemi birliginde farzedin beni.
Acemi birliğinde olsan bunları yapamazdın.Herkesin acelesi var.Ama daha acemi birliğine ulaşmadan haykırmaya başlamışsın.Askeri hstahaneye sevk iste rahatsızlığını belirt son sözü doktorlar söyleyecek.Sen duymuyor diyorsun ama bakalım teknik cihazlar ne diyecek.
Öncelikle Askerlik şubesine teslim olduğunda görevli memura sağlık problemi var diyorsun. İstanbul'da isen bu şubeden sevk kağıdı alıyorsun ve haydarpaşa'ya Askeri hastanedeki kulak burun boğaz'a gidiyorsun. Yada Ankara'daki GATA gidiyorsun. Kontrolden sonra heyet seni 1 yıl sonra aynı yere tekrar muayene edebilir. O yıldan sonra önceki kontoldeki sonuçlar aynı ise Askerliğe uygun deği raporu alıyorsun.
@omerdengiz
Bildiğim kadarıyla tek kulakta total işitme kaybı askerliğe elverişli değildir raporu veriyor. Hastalık listesindeki yönetmelik maddelerinde böyle yazıyor.
Buna rağmen bir yıl erteleme veriyorlar mı? Sonuçta total işitme kaybı olan birisi 1 yıl sonra yine duymayacak. O açıdan soruyorum.
Tşk.