Senette zamanaşımı,tarih ve alacaklı ile miktarın sonradan kaşe ile doldurulması
Kızımı 2005-2006 öğretim yılında özel bir dersaneye 7.sınıfta OKS hazırlık kursuna göndermiştim. Her ay düzenli olarak bedelleri ödedim.Eşim kursa başlangıçta üzerinde bedeli ve tarihi,alacaklısı yazmayan bir senede imza atmış. Aynı dersaneye 2006/2007 yılında da OKS hazırlık kursuna gönderdim. Her ay düzenli ödemeleri yaptım.Her defasında kızımla gönderdiğim bedellerin ödenmesi karşısında tüm taleplerime rağmen, hiçbir fatura vermediler. Kızım bu yıl OKS'ye girdi.Mayıs 2007'de ödemeler bitmişti. Bugün (11.09.2007) İcradan ödeme emri ve eşimin 2 sene önce imzaladığı,üzerindeki bedeli sonradan Bilgisayarda, alacaklısı olarak dersanenin kaşesinin basılı olduğu ve tarihleri (yanyana 2 imzanın arasına kaşe ile 28.02.2006,yukarıdaki tarih bölümüne de 20.12.2006 tarihleri kaşe ile basılmış)de kaşe ile basılı olduğu senet fotokopisini görünce hayretler içinde kaldım.Senet bedeli 1700 YTL. (bilgisayarda yazılmış) icra ödeme emrinde ise talep edilen miktar 410 YTL ve 78.61 YTL de fazi talep edilmekteydi. İsim olarak da iki ismi olan eşimin sadece ikinci ismi bilgisayarla yazılmış.Şimdi bu kötü niyetli talep konusu senet, geçerli mi ve zamanaşımına uğramış mıdır? Takip etmemiz gereken hukuki prosedür acaba nedir?