-
Babalık davası
Merhaba arkadaşlar;benim durumum biraz karışık umarım bana yardımcı olabilirsiniz şimdiden hepinize teşekkür ederim.1999 yılında bir bayanla tanıştım o dönemde bu bayan 11 yıllık evli idi ve evli olduğu yıllar içerisinde rahatsızlığı nedeniyle kocası ile beraber olamamış ve olmakta istememişti dolayısı ile ortak bir çocuklarıda yoktu.İlerleyen zaman içerisinde bu bayan benden hamile olduğunu söyledi, inandım çünkü bunca yıllık evliliğine rağmen ilk kez benimle beraber olmuştu.26.10.2000 tarihinde bir erkek çocuğu oldu benimle evli olmaması nedeni ile doğan çocuk benim değil o an evli olduğu kişinin nüfusuna kaydedildi.Fakat evli olduğu kişi çocuğun kendisinden olmadığını bile bile kendi nüfusuna kaydetti.2002 yılında boşanma davası açarak bayan eşinden boşandı ve halen benimle evli fakat çocuğun velayeti hala eski eşinde defalarca eski eşiyle konuşmama rağmen çocuğun benim olduğunu söylememe rağmen çocuğu halen kendi yanında tutmakta ve bize vermeyerek bize acı çektirmek istediğini söylemekte.Oğlum bile bu durumun farkında ve orada kalmak istemediğini babasının benim olduğunu kabullenmiş durumda ve banada baba diye hitap etmekte.Arkadaşlar şimdi size soruyorum ben kendi öz oğlumu eşimin ayrıldığı eski eşinin nüfusundan kendi nüfusuma nasıl geçirebilirim lütfen bana yardımcı olun.