Alacakta zaman aşımı olurmu.
Bir firmada 3 ay çalıştım.Alacağım olan bedeli tarafıma ödeyeceklerini kendi internet adreslerinden tarafıma bildirdiler.Şöyleki;
Büyük harf yazdıkları için bu şekilde kopyalayıp yapıştırmak zorunda kaldım.Özür dilerim.
2006 YILI İÇERSİNDE BERABERCE(MART,NİSAN,MAYIS,HAZİRAN AYLARI İÇERSİNDE) YAPMIŞ OLDUĞUMUZ ÇALIŞMALARDAN
KAYNAKLANAN (MESLEKİ YETERLİLİK EĞİTİMİ İLE İLGİLİ SRC 3 ÇALIŞMALARINIZDAN DOLAYI 7.800.- YTL VE SRC MUAFİYETLERİ İLE İLGİLİ 7.000.- YTL HAKEDİŞİNİZİN 15.07.2006 TARİHİNDE TARAFINIZA ÖDENECEĞİNİ TAAHHÜT EDERİZ.
SAYGILARIMIZLA
GENEL MDR:
BU yazıyı geçen temmuz ayında (temmuz 2006)bana gönderdiler.Ama ödeme yapmadılar.Halen hak iddia edebilirmiyim.(Aramızda iş olduğuna dair 2000 ytllik bir ödeme yapmışlardı.BU yazıyı bu ödemeden 2 ay sonra gönderdiler.)
Re: Alacakta zaman aşımı olurmu.
merhabalar..
evet edebilirsiniz..elinizde baskaca deliliniz var mi?senet,vb ?
Hayır sadece onların resmi sitesinden benim emailime gelen bu mesaj var elimde ama hep atlattılar artık dava açmak istiyorum.
Teşekkürler
Alıntı:
serodero rumuzlu üyeden alıntı
Hayır sadece onların resmi sitesinden benim emailime gelen bu mesaj var elimde ama hep atlattılar artık dava açmak istiyorum.
Teşekkürler
merhabalar..
size tavsiyem oncelikle icra dairesi vasitasiyla ilamsiz icra takibi yapmanizdir..
borca itiraz ederlerse soz konusu maili yazili delil baslangici olarak kullanip ustune orada calistiginiza ve alacaginizi alamadiginiza dair tanik dinletirseniz davanizi kazanacaginizi dusunmekteyim..
saygilarimla..
çok teşekkür ederim ilginizi.
İyi akşamlar efendim.