Re: Askerlikte rahatsızlık
öncelikle bir sivil hastaneden tsk sağlık yönetmeliğinde b ve d kodlarından birini alabilecek bir heyet raporuna ihtiyacı var. En kötü ihtimalle kullandığı ilaçlarıresmievrakla ispatlaması gerek yoksa sağlam muamelesi görür normal prosedür uygulanır.
teşekkürler yani askerde bakım yapsalar bile olmuyo sivil bi hastane olması lazım teşekkürler.Peki bu rahatsızlıklar ne gibi rahatsızlıklar olabilir en hafifi ne bilim sosyofobo yada narsisistik gibi mi yoksa daha ağır kişilik bozukluklarımı (bende sosyofobi varda)
Bahsettiğiniz konu TSK sağlık yönetmeliğinde açıkça vardır. TSK sağlık yönetmeliğide sitemizde mevcut olup okumanızı.
Narsizim kendine hayran olmaktır.Ben ben ben der kişi Kerndine hayran hayran askerliğini yapar bitirir Sosyo fobi dediğiniz sosyal fobidir yani asosyal olma durumudur. Nöbet yerlerinde tek başınıza olacağınızdan hiç sorun olmaz.
Şizofroni gibi ileri derecede kişilik bozuklukları askerlikten muafiyeti getirir. Unutmamak lazım herkezde biraz narsizm sosyal fobi bulunur. Terside zaten sorundur :)
YÖNETİM NOTU
HER YERE YAZMANIZ SİZE CEVAP VERİLEBİLME OLASILIĞINI DEĞİL ÜYELİĞİNİZİN SONLANDIRMA OLASILIĞINI ARTTIRIR