Anlaşmalı Boşanmada Avukat
iyi günler efendim biz eşimle sonunda anlaşmalı boşanma kararı aldık internetten gezdiğim kadari ile bir kaç örnek dilekçe buldum hemen hemen hepsi birbirine benziyor benim asıl sorum bu anlaşmalı boşanmalarda avukat tutma zorunlulugu varmi yoksa direk davaci taraf olarak gidip mahkemeye dilekceleri kendim verebilirmiyim yani muvekkil yazilarini ve vekil yazilarini dilekcelerden silerek eger bu mumkun degilse ortalama bu sekilde bir bosanma ne kadar sürer ve bir avukat masrafi ortalama ne sekilde ucretlendirilir cevap yazan arkadaslar icin tesekkurler.
Re: Anlaşmalı Boşanmada Avukat
Davanızı avukat ile birlikte takip etmeniz zorunlu değildir ancak her zaman için yararınızadır. Dava süresi (Mahkemenin iş yoğunluğuna göre değişir.) ve vekalet ücreti (Anlaşmaya göre değişir.) konusunda yanıt vermek mümkün değil.
Avukatlık ücretleri için, hangi ilde iseniz o ilin Baro'sunun avukatlık ücret tarifesine bakarak yaklaşık bir bilgi edinebilirsiniz.
Gördüğüm ve arastirdigim kadari ile avukata danismak icinde ayrica danisma ücreti ödeniyor simdi baro sitesine baktim fakat ücret tarifesi bölümü calismiyor ben kisaca durumu ozetleyim sigortali bir isim yok hatta isim yok kendi evimde degil ailem ile birkite yasiyorum cunki kendi evimi gecindirebilecek durumdada degilim bu sekildeyken bosanmak istiyorum sizce ortalama bir rakam dusunulemezmi avukat tutarsam eger net yaniti buradan alamazsam dediginiz gibi kendim kontrol ederek bu islemi bitirmeye calisacam tesekkurler.