Bosanma-Gazete ilani ile ilgili
Merhaba,
ben esimden bosanmak icin bir avukatla ücrette anlastim ve parasini ödedim.
Esim bulunamadigi icin Gazeteye ilan verilecegini söyledi. Gazete ilani kendisine ödedigim paranin icinde degil midir? Yoksa benim ekstra olarak mi ödemem gerekir? Bu ilanin ücreti ne kadardir?
Eger kisa bir bilgi verirseniz cok sevinirim.
Cok tesekkürler
Saygilarimla
Coktail
Re: Bosanma-Gazete ilani ile ilgili
Avukatla anlaştığınız ücret sadece avukatlık hizmetinin karşılığıdır.
Mahkeme harçları ve yapacağı diğer masrafları faturasını sunarak sizden talep edebilir. Gazetelerin ilan tarifelerini bilemeyeceğimiz için kesin rakam veremeyiz. Faturasını isteyin.
Alıntı:
şeytanınavukatı rumuzlu üyeden alıntı
Avukatla anlaştığınız ücret sadece avukatlık hizmetinin karşılığıdır.
Mahkeme harçları ve yapacağı diğer masrafları faturasını sunarak sizden talep edebilir. Gazetelerin ilan tarifelerini bilemeyeceğimiz için kesin rakam veremeyiz. Faturasını isteyin.
Merhaba,
tesekkürler cevabiniz icin. Avukatimla ücret arti masraflar diye anlastim ve hepsini ödedim. O halde Gazete ilani icin ödeme yapmam normal? Özel bir gazeteye mi ilan vermek gerekiyor yoksa günlük gazeteye mi ian verilmesi gerekiyor? Bosanma ilanin belli bir boyutta mi olmasi gerekiyor?
Tesekkürler
SAygilar
Alıntı:
Coktail rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba,
tesekkürler cevabiniz icin. Avukatimla ücret arti masraflar diye anlastim ve hepsini ödedim. O halde Gazete ilani icin ödeme yapmam normal? Özel bir gazeteye mi ilan vermek gerekiyor yoksa günlük gazeteye mi ian verilmesi gerekiyor? Bosanma ilanin belli bir boyutta mi olmasi gerekiyor?
Tesekkürler
SAygilar
Merhaba,
bu soruma cevap verebilecek kimse yok mu? Ilan normal bir gazeteye mi veriliyor yoksa özel bir gazeteye mi? Verilesi gerekn belli bir boyut var mi?
Sizler devamli ilan veriyorsunuzdur meslek icabi asagi yukari ne kadar tutuyor bir ilan vermek?
Yardimci olursaniz sevinirim
Cok tesekkürler
Saygilarimla
Coktail
Avukatınız doğrusunu bilir. İlan ücreti karşılığında makbuz alınır. Makbuzu avukatınızdan isterseniz görürsünüz.
Alıntı:
Av.Ragıp Atay rumuzlu üyeden alıntı
Avukatınız doğrusunu bilir. İlan ücreti karşılığında makbuz alınır. Makbuzu avukatınızdan isterseniz görürsünüz.
Merhaba Ragip Bey,
avukatim benden 300 YTL istedi ilan icin ve bu bana biraz fazla gibi geldi.
O yüzden burada sormak istedim.
Saygilarimla
Ülke genelinde çıkan gazetede ilan verilecektir, ilan metninin uzunluğuna, sayfaya göre ücretleri değişmektedir. Makbuz alacağınız için avukatınızdan şüphe etmeniz yersiz. Ayrıca makbuz olmasa dahi hiçbir meslektaşımın böyle bir şeye tenezzül edeceğini zannetmiyorum.