-
Tck 227/2
Herkese selam eder, iyi günler dilerim.
SSK dan emekli olmam icin pirim eksik çıkınca,gazete ilanlarına bakıp iş aramaya koyuldum.Bilgisayar Operatörü olarak bir otel resepsiyonunda iş buldum.5-6 ay calistim ve çıktım.Temiz bir oteldi ama ahlak polisi bir gün geldi ve şu iki odada kalan yabanci uyruklu iki kişi,iki polis arkadaşımızla para karşılığı fuhuş yapıyorlar aç odaları dedi.Otelden sorumlu kişiyi beni ve bayanları emniyete götürdü.Çok korktum,psikolojik baskıyla birşeylere imza attım salıverdiler.Arkasından mahkeme geldi.4-5 duruşma yapıldı gidip geliyorum ama birde bana sorun.Geceleri kalkıp sabaha kadar sigara içiyorum.Avukat falan tutamadım.Emekliyim,sizleri üzmek istemem ama cok zor durumdayım.Omrumde bir otelde kalmamıştım bu yaşıma kadar.12 adet başarı diplomam var.20 sene sonra Açık Öğretim fakültesini bitirdim.Koca bir dosya hazırladım,ifadem yanlış alındı,ben aslında sicili ve geçmişi temiz bir insanım diye ama hakim bey elimden dahi almadi.Beni hiç bir duruşmada konuşturmuyor.Karşılaşacağım durumları sizler az çok bilirsiniz burası Türkiye...Açıklamalarınız için şimdiden teşekkürler.