-
Kredi kartı
merhaba bende kredi kartı mağdurlarındanım banka 3 milyarlık borcu 8.3 milyara çıarmış. yeni yasayla indirimini 6.5 milyar olarak gösteriyor bankanın avukatı ile konuştum en son yapılacağın bu olduğunu söyledi ben is yasal değil dedim elinden ne geliyorsa yap ozaman dedi bundanda yararlanamazsın dedi 2 günüm kaldı ne yapmam gerekiyor lütfen bi şeyler söylermisiniz nereye nasıl baş vurmam lazım teşekürler
-
HAKSIZ, DAYANAKSIZ VE YASAYA AYKIRI TAHSİLATA KARŞI DURMANIZ İÇİN ZAMANINIZ KISITLI...
Kevser Hanım;
Öncelikle yine sitemizde bulunan 'Kredi Kartızedeleri için örnek başvuru dilekçe' sinin çıktısını iki tane olarak alın. Banka Şubenize başvurun. Bir örneğinin altını yetkili birine tarihi ve imzası alınarak onaylatın.
Bir örneği sizde kalmış olacak ve süresinde başvurduğunuzun kanıtı olacak.
Böyle bir imzalı dilekçeyi size vermiyorlarsa o halde derhal notere gidin ve noterden A.P.S olarak 14.04.2003 T.ne kadar bankaya ulaşamayacaksa, gerekli masrafı yatırın noter elemanının elden tebliğ ertmesini de talep edin.
Bunu yaptıktan sonra ise icra müdürlüğü dosyanıza yine sitemizde olan 'Kredi Kartı/Tüketici Yas.na Aykırı Davranan Bankaya karşı İcra Md.ne Yazılacak Dilekçe Örneği'nden iki örnek alarak başvurun. Alındı imzalı bir örneğini geri alın ve ilk taksiti yatırın.
Bundan farklı bir sorun varsa bildiriniz.
Ateş yakıcı, su akıcı, hava görünmez, toprak cansız mı?