hbozkurt35 rumuzlu üyeden alıntı
Bir konut yapı kooperatifinde baskanlık yapmaktayım.Uyelerimden bir tanesi 8 ay önce hissesini devretmek için surekli beni arayıp birisini bulmammı ve devir işlemini yapmamızı istedi.ben de kooperatifimizin taseron firmasının sahibine tanıdığı varsa bu hisseyi satmasını soyledim.O da kendisinin alabileceğini bu hisseyi soyledi ve 3 adet senet verdi bana ve kendi adına değil hiç tanımadığımız birisi adına.Bende hisse devri yapmak isteyen uyemden dilekçe aldım ve hissesini taseron firmanın sahibine devretti ve senetleri de kooperatif burosuna taseron firma sahibi gelerek ben baskan olduğum için bana verdi ben de hissesini devreden uyemize bu senetleri verdim.Uye defterine ve karar defterine devrin yapıldığını işledim.Ancak hisse devrini yapan eski uyem su an beni arıyor ve bu senetlerin sahte bir isim ve sahte bir adrese duzenlendiğini soyluyor ve senetlerin asılsız olduğunu soyluyor ve benden senetlerin karşılığı oılan tutarı ödememi istiyor fakat benim sentlerde ne sahsımın ne de kooperatifimizin ne bir cirosu ne bir imzası bulunmamaktadır.Yardımcı olursanız sevinirim..