Sağlık Sigortası Hakkında
Ben Anadolu Sigorta şirketi Sağlık sigortalısıyım 5 yıldan beri düzenli olarak primlerimi ödemekteyim. Eşimin 20 gün önce sağlık problemi nedeniyle acentama müracat ettim onlarda beni Anadolu Sağlık Merkezine yönlendirdiler bu kuruma gittim ve muayenesini yaptırdım Ameliyat olması gerektiğine Dr'lar karar verdiler Dr'umuz form doldururken eşimin 1991 senesinde ameliyat olduğunu kendisine belirttik ve şirketimizden onay alması gerektiğini belirtti 3 gün sonra şirket doktoru bizleri arıyarak bu ameliyata onay vermelerinin mümkün olmadığını gerekçenin ise herhangi bir tetkik ve tahlil yapmadan 16 yıl önce geçirdiği ameliyattan bu rahatsızlığının kaynaklandığını belirttiler ve ameliyatının bu kuruluş tarafından yapılması halinde ameliyat masraflarının tarafımdan karşılanması gerektiği ameliyattan sonra yapılacak patalojik testlerden çıkcak bulgularda bu hastalığın bundan kaynaklanmadığı tespit edilirse ameliyat masraflarının iade edileceği belirtildi, benim şu anda bu masrafı karşılamam mümkün değil ve mağdur oldum sizleri dava edeceğim diyerek oradan ayrıldım benim bu şirkete karşı hem maddi hemde manevi tazminat davası açmam için negibi bir yol takip etmem lazım üstadlarımdan bu konu hakkında yardım bekliyorum. Saygılarımla,