bana ihbarname bırakılmadan yada bırakılıp kaybolan ve muhtara bırakılan elime geç geçen bir tebligat ve bu yüzden temyiz hakkımı kaybedip kaybetmediğim hakkında bilgi arıyorum.
Printable View
bana ihbarname bırakılmadan yada bırakılıp kaybolan ve muhtara bırakılan elime geç geçen bir tebligat ve bu yüzden temyiz hakkımı kaybedip kaybetmediğim hakkında bilgi arıyorum.
Tebligat ; Tebligat yasasına uygun olarak yapılmış ise geçerlidir.
tebligat yasasına uygunsa diyorsunuz;tarafıma hiçbirşekilde uyarı yapılmaksızın haberim olmadan muhtarlığa bırakılıyorsa bunu ben nasıl bileceğim.hergün muhtarlığa uğrayarak bana bir haber varmı diye soracağım.oysa bu konuda bir pusula bırakılmış olsa buna göre gidip evrağımı alayım. bu tebligat oldu bittiğe getirilecek kadar önemsiz bir evrak olmaması lazım.ancak tarafıma imzalı olarak bildirildiği taktirdetebligat başlatılması lazım.benim hala davamın bazı maddelerini temyiz etme hakkım varmı.nasıl temyiz başvurusunda bulunabilirim.sayın tayfun bey bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Gereken cevap Tayfun bey tarafından verilmişse de, ek olarak avukatınıza danışarak, bu dosyayı incelemesini isteyiniz.