Re: Hukuki.net-İtiraf.com
Ben kaç yılında üye oldum buraya hatırlamıyorum ama geçenlerde bir üye merak etmiş galba 2004 de üye olmuşum, itiraf edeyim o günü hiç hatırlamıyorum, sarhoştum heralde:o hala da ayıkamadım:p
Hangi birini itraf edeyim ki? Yaz yaz bitmez...
Başınız ağrır neme lazım. Kimseyi rahatsız etmek istemem, yine de merak eden olursa iletilerime bakabilir. Bakalım neler itiraf etmişim, görünüz!
:) İtirafın itirafı...
İlk işe başladığım yıllarda aksi bir müdürüm vardı Birgün masamda çalışırken bir hışımla odama girdi ve yapmayı unuttuğum bir iş yüzünden çok kötü azar işittim.moralim bozuldu başımı önüme eğerek kendimi yaptığım işe vermeye çalıştım tam o sırada kapı hızla kapandı.
-Ayyyy,bu adam beni deli ediyor dedim
Karşıdan bi ses asıl sen beni deli ediyorsun demezmi.başımı kaldırdım orada kapının önünde dikilmiş kapkara gözleriyle bana bakıyor.Allah baltayı taşa vurduk diye düşündüm. o durumda yapacak bişey yoktu
-Aaaa siz dışarı çıkmadınızmı dedim.Güldü Biri kapıdan bakıp gitmiş.
bu anımı hiç unutamam
ben buraya avuakt sevgılımden ıntıkam almak onu bulup rezıl etmek ıcın gırmıstım sanırım yaptıgım en ıyı ıs oldu bu sıteye gırmem... cunkı gercekten cok hos ve guzel vakıt gecıyor... ve bu sıte sayesınde ondan tamamen kurtuldum kafamdan beynımden attım tesekkur ederım sızlere.
http://img75.imageshack.us/img75/443...8a9ad7fxk3.jpg
Alıntı:
cxa rumuzlu üyeden alıntı
Bu güzel siteyi googl'da hukuk sitesi ararken gördüm. Tam beş yıldır faaliyette imiş. Ne büyük fırsat kaçırmışım diye dövündüm.
Bu site gerçekten çok güzel bir site. Geç tanıdğım için üzgünüm.:mahcup:
Arkadaşlar yanlız bırakmayın, itirafı olan yok mu?:)
Saygılarımla.
Aynen saynın cxa. Ben de iki sene önce üye olmuşum ama girmeyi unutmuşum.
Geçenlerde tesadüfen hukuk sitelerine bakarken bu siteye 2 yıl önce üye olduğumu anımsadım ve hemen tekrar girdim; bu duruma da çok güldüm doğrusu.:))
Bu arada www.hukuk.cafe.com diye bir site keşfettim ve doğrusu ona da bayıldım hemen üye olacağım.:)