Merhabalar!!!
bu konuda herkes başka birşey sölediği için son çareyi hukuki forumlarda arıyorum..
olay kısaca şöyle;
doğum tarihim 12.05.1990. ailemden sıkı baskı görüyorum, beni istemediklerini, sevmediklerini, evden gitmemi istediklerini söylüyorlar. evde bana karşı bir ayrımcılık yapıldığını düşünüyorum. aynı durum erkek kardeşimde olmuyor. evde artık çok bunalıyorum ve orada yaşamak dayanılmaz oluyor.
yaklaşık 20 gün bir arkadaşımın ailesinin yanında, ailemin izni ve haberi olmadan kaldım. kendi isteğimle ortaya çıkarak emniyete ifademi verdim. belki durum değişir diye eve geri dönmüştüm. ama olmadı durum düzeleceğine günden güne dahada kötüye gitmeye başladı. annemin babamı doldurlaları üzere sürekli kavga ediyoruz ve şiddet te görüyorum. ailemden beni yetiştirme yurduna vermelerini söyledim, tamam dediler. fakat bu konudada hiç bişi yapmadılar.ailemin bana baskı ve şiddet uygulaması üzerine intihara teşebbüs te ettimiştim.
ailemin yanından ayrıldığımda 17 yi bitirmemiştim. şuanda 17 bitirip, 18 den gün aldım ve ailemin yanında ayrılıp arkadaşımın ailesinin yanında hem çalışıp hemde eğitimime devam etmek istiyorum ama onlara hukuki bir yönden cezaya çarptırılırmı bilmiyorum.
bir avukata ve polis bir tanıdığıma sordum bir şey olmaz dediler. 19 dan gün aldığın zaman ayrılabilirsin diyenlerde oldu.
çok çaresizim lütfen yardım edin :(