Hem sorunlara yaklaşımınız hem böyle bir siteyi devreye sokup yüzlerce insanın derdine derman olmanız açısından ve bilmediğimiz konularda bilgilendirmenizden dolayı kendi adıma teşekkürlerimi iletiyorum.
Printable View
Hem sorunlara yaklaşımınız hem böyle bir siteyi devreye sokup yüzlerce insanın derdine derman olmanız açısından ve bilmediğimiz konularda bilgilendirmenizden dolayı kendi adıma teşekkürlerimi iletiyorum.
Sitemizin bugünkü haline gelmesinde, gelişmesinde siz değerli üyelerimizin katkısı yadsınamaz, katkılarınız ve değerli yorumlarınız için biz teşekkür ederiz.
Sitede bir tek ben varım:))
Herkesi askıya aldım :p
Sayın Üyeler;
Çok zor bir durumdaydım. İnternetten arama yaptığım sırada sitenizi gördüm ve hemen üye oldum. Sorumu sordum ve cevap beni tatmin edecek şekilde geldi. Aklımda kalan soruları da sordum ve sorularım hiçbir zaman cevapsız kalmadı. Seviyeli ilginize, çözümlerinize çok ama çok teşekkür ederim...
Tüm site yöneticilerine ve üyelerine saygılarımla...
Katılımınız ve katkılarınız için biz teşekkür ederiz.
çok teşekkür ediyorum siteyi kuran ekibe
bende teşekkürlerimi tüm bu sitede emeği geçen site yöneticilere,hukukçu ve hukuk sever üyelere sunmak isterim.
stajyer avukatlarımıza ayrıca teşekkür etmek isterim.henüz yolun başındayken,
bilinçli,ciddi ve severek bu mesleğin sorumluluklarını üstlendikleri için.
ne iyi ettiniz,bu siteyi kurdunuz:iyi: :iyi: :iyi:
Ben de çok teşekkür ediyorum bu siteyi kuranlara ve hukuka gönül verenlere
Emeği geçenlere minnettarım Sitenizi inceledim beğendim çok gerekli ve yararlı bir forum olmuş her geçen gün daha da iyi olacağı kanaatindeyim.
Teşekkürler.