Çocuklarımın velayeti ne olur?
merhaba.8 yıllık evliyim ve hep sorunlu bir evliliğim oldu.bir oğlum bir kızım var.yaşları 3.5 ve 1. eşim 2 hafta boyunca beni sürekli evden kovdu al çocukları gitr dedi ve anlaşmazlıKlardan dolayı en son ailemin yanına döndüm.şimdi boşanmak istiyorum.çocuklarımın velayeti ne olur?ailemin durumu onlararinkine göre çok çok iyi.ve benim arkamdalar.davayı kimin açması gerekiyor.beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.teşekkürler
Re: çocuklarımın velayeti ne olur?
Alıntı:
hilal_hazer rumuzlu üyeden alıntı
merhaba.8 yıllık evliyim ve hep sorunlu bir evliliğim oldu.bir oğlum bir kızım var.yaşları 3.5 ve 1. eşim 2 hafta boyunca beni sürekli evden kovdu al çocukları gitr dedi ve anlaşmazlıKlardan dolayı en son ailemin yanına döndüm.şimdi boşanmak istiyorum.çocuklarımın velayeti ne olur?ailemin durumu onlararinkine göre çok çok iyi.ve benim arkamdalar.davayı kimin açması gerekiyor.beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.teşekkürler
Davayı kimin açtığının önemi yok. Kimin kusurlu olduğu önemli. Çocuklarınızın velayetinin size verilmesinde herhangi bir sıkıntı olmayacağını öngörüyorum.
Re: çocuklarımın velayeti ne olur?
Davayı açanın kusurlu olacağı şeklindeki yaygın kanaat gerçekleri yansıtmamaktadır.
Re: Çocuklarımın velayeti ne olur?
ıyı gunler oncelıkle sunu belırtmek ısterımkı cocuklarınızın yası bır anne sefkatıne muhtac oldugu yaslardır.bundan sonra tek bır sebep kalıyor kı oda sızın maddı durumunuz sorunuzda da belırttıgınız uzere aılenızın durumu cok ıyı oldugunu soylemıssınız bu durum da cocukların velayetı dırekt olarak sıze verılecektır bosanma davasında bu velayet konusunu da one surebılırsınız hayırlı yasamlar dılerım...