-
Bosanmak İstiyorum
Eşimle ile yaklasik 2 sene evvel tanistik. Cok kisa bir sure icerisinde soz-nisan ve evlilige adim attik. Soz nisan ve evlilik safhalarinda surekli olarak ailesinin ve akrabalarinin surekli soz ile gizli gizli baskilarina ugradi ve hala ugramakta. Surekli olarak esime duygu somuruleri yapılarak korkutma sileriz seni unutursun bizi gibi baskilar yapılmaktadır. Surekli olarak tum akrabalari arayarak gece gunduz ailevi meselelerimize karisilmaktadir. Bunun sebebiyetiyle yaklasik 1.5 senedir esim ile cok buyuk huzursuzluklar yasamaktayiz. Surekli olarak ilk gunden bugune kadar ailevi konularimiza karisiliyor esimi beni etkilemesi icin elinden geleni yapıyorlar. Hatta dugun gecesi bile imzalar atilir atilmaz tum ailesi dugunden erkenden basip gitti. Suana kadar her tatil umidiyle ciktigimiz geziler de bile ailesi tarafindan rezil edildi.Ailesi hala esimin giyiminden kusamina yiyp içmesine kadar karismaktadir. Surekli olarak taciz edilmekteyiz. Bunun yani sira ailesinin baskisimi artik bilemiyorum eşimin içinden mi gelmiyor; esim hicbir kadinlik gorevini yapmamaktadir. Yaklasik 1.5 senedir dogru durust 3 ogun evde yemek yenmemistir. temizlik hijyen vs hicbirseyi yapmamaktadir.
Hatta cok siddetli gecirdigim bir trafik kazasi sonrasi gunlerce bakimsiz kaldim. rahatsizligimda bile hicbir sekilde bakim uygulamamistir. Sn aylarda yasadigim strese bagli mide rahatsizligi gecirmekteyim.
Ayrıca Esim surekli olarak ailem ona cok iyi davranmasina ragmen ailesinin baskilari yuzunden ailemede cok fazla saygisizliklar yapmaktadir. Buda ailevi olaylara asiri decerede derin darbeler vurmaktadir.
Ayrica surekli olarak beni maddi zorluklar cekmeme ragmen maddi istekler yapmaktadir. Bu huzursuzluk surecinde hic ayrilmama ragmen isten ayrilmak zorunda kaldim. issizlik ve bu huzursuzluklarin verdigi rahatsizliktan oturu artik bu evliligi goturmenin bir anlami oldugunu hissetmiyorum. Surekli olarak evin icerisinde bir bosanma laflari gecmekte. Fakat nasil yapabilecegimizi bilmiyorum.
Cunku esimin ailesi cok fazla paragoz. Anlasmali bosanma icin dilekce verirsek esim dilekcede kabul etmesine ragmen para kopartmak icin bosanmiyorum diyebilirmi ? Veya daha degisik yollara basvurabilirmi? Beraber verilen bir dilekce diger bir tarafin istegiyle geri cekilebilnirmi ? Para gozlu olmalarindan dolayi nafaka isteyebilirler mi ? tazminat vs. . Suan 2 arkadas ile ortak is kurmak istiyoruz. cok az bir sermaye ile daha dogrusu cek vererek buro acmaya calisiyoruz. Bosanma gerceklesirse bu burodan hak etme sansi dogarmi. yaklasik buronun maliyeti 6000 -7000 ytl sermayesi olacak.
ayrica Esime evliligimiz suresince parasal gelirimin iyi olmasi nedeniyle yuksek tutarda aylik odemeli bireysel emeklilik yapmıstım. kapattirmamin bir aksi durum olustururmu ? bu arada Alla tan cocuk coluk hala yok. Biraz yol gosterirseniz sevinirim ....
-
Re: Bosanmak İstiyorum.