Kredi Karti Borcu Hakkinda
İYİ GÜNLER SİTENİZ İÇİN AYRICA TEŞEKÜR EDERİM
BENİM SORUM : 24.07.2004 TARİHİNDE KREDİ KARTIMDAN 2.000,00 ytl hastalığımdan dolayı nakit para çekimi yaptım ve bu zamana kadar maddi imkansızlıklardan dolayı yatıramadım. ve bankalar takipli olduğum için her hangi bir işlem yapmıyorlar kendime ait bir iş yeri açtım, bu borcumu ödemek istiyorum ( henüz bankanın avukatı ile görüşmedim ) sizlerin verebileceği bir yol doğrultusunda hareket etmek istiyorum. Öğrenmek istediğim
- Borç 24.07.2007 tarihinden buyana ne kadar olmuştur tahmini bir miktar söyleyebilirmisiz
- Taksitlendirme yapabilirmiyim
- Taksitlendirme yapabilmem için içra makamınamı,avukatamı yoksa bankaya mı başvuruda bulunmam gerekiyor
- bununla ilgili bir dilekce örneği var mı
ilginiz ve vereceğiniz çevaplar için teşekür ederim
saygılarımla
Re: Kredİ Karti Borcu Hakkinda
Bu meblağın bugün ne kadar olduğunu bu bilgilerle hesaplamak mümkün değil. Bankanın faiz oranı, masraflar,ihtar masrafı ve avukatlık ücreti de bu meblağa eklenecektir. Bu borcu icra dosyasına giderek biri peşin ödenmek üzere 4 taksitte ödeyebilirsiniz. Tab i ki taksitler arasında faiz işlemeye devam edecektir. Ya da daha akıllıcası banka avukatıyla anlaşıp bir protokol yapıp borcu taksitlendirebilirsiniz. Bu protokollerde meblağ sabitlenip taksitler arası faiz işletimi durabilmektedir. Bunun içinde bankanızdan icra dosyanızın numarasını ve avukatını öğrenip harekete geçebilirsiniz.
Re: Kredİ Karti Borcu Hakkinda
Alıntı:
myavuz071 rumuzlu üyeden alıntı
İYİ GÜNLER SİTENİZ İÇİN AYRICA TEŞEKÜR EDERİM
BENİM SORUM : 24.07.2004 TARİHİNDE KREDİ KARTIMDAN 2.000,00 ytl hastalığımdan dolayı nakit para çekimi yaptım ve bu zamana kadar maddi imkansızlıklardan dolayı yatıramadım. ve bankalar takipli olduğum için her hangi bir işlem yapmıyorlar kendime ait bir iş yeri açtım, bu borcumu ödemek istiyorum ( henüz bankanın avukatı ile görüşmedim ) sizlerin verebileceği bir yol doğrultusunda hareket etmek istiyorum. Öğrenmek istediğim
- Borç 24.07.2007 tarihinden buyana ne kadar olmuştur tahmini bir miktar söyleyebilirmisiz
- Taksitlendirme yapabilirmiyim
- Taksitlendirme yapabilmem için içra makamınamı,avukatamı yoksa bankaya mı başvuruda bulunmam gerekiyor
- bununla ilgili bir dilekce örneği var mı
ilginiz ve vereceğiniz çevaplar için teşekür ederim
saygılarımla
Borçlu Olduğunuz Bankanın Genel Müdürlüğünün Kredi Kartları Risk İzleme Birimini Arayarak ilgili Hukuk Bürosunun Yada Avukatın Bilgilerini İsteyiniz. Bu Şekilde Bilgi Alamazsanız Eğer, Yine Aynı Birimden İcra Takip Numarasını İsteyerek İcra Müdürlüğünden Güncel Borcunuzu Faizleri ile birlikte öğrenebilirsiniz. Hepsini Birden Ödeyebilir Yada Avukatla İrtibata Geçip Taksitlendirme Yapabiliyorsa Taksite Bağlatabilirsiniz.