-
Boşanmak İstiyorum
Öncelikle iyi günler Avukat arkadaşlar
ben agustos 2005 de evlendim fakat eşimin yaşı dolmadıgı için nikahımızı 01/2007 tarihinde yaptırdım.
mutsuz bir hayatımız sürüyordu ben eşimi anne ve babasının yanına gönderdim biraz akıl versinler diye fakat şimdi gelmek istemiyor. 3 defa almaya gittim bana evimi anne ve babamdan ayıracagımı ve kızlarını her hafta onların yanına götürme gibi bir şart sunuyorlar kaynanam yoksa kızı vermeyecegini söylüyor.
bende bunları yapamayacagımdan ötürü boşanmak istiyorum bir çoçugumuz var daha 1 yaşında evlenirken birde ceyiz kagıdı diye bir şeyler imzaladık 15 tane bilerzik yazıyordu biz 7 tanesini bozdurduk kalanını giderken götürmüş bunları nasıl ispat edebilirim birde benim üzerime hiç bir şey kayıtlı degil babam nakliyeci onun yanında çalışıyorum nasıl bir yol izlemem gerekiyor bana yardımcı olursanız sevinirim...
-
Re: Boşanmak İstiyorum
Bağımsız ev açmamak, diğer eş için evi haklı olarak terk nedenidir. Bu nedenle kusurlu bulunabilirsiniz. Ziynet eşyaları kadının hakkıdır, bu nedenle eşiniz bunları sizden talep edebilir. Bir kısmını yanına aldığını her türlü delil ile ispat edebilirsiniz. Ayrıntıları, açacağınız davayı ve taleplerinizi mutlaka bir meslektaşımla görüşünüz.
-
bagımsız ev açmak için maddi imkanların elvermiyor birde biz anlaşarak evlendik tanıştıgımız ilk gün ben annem ve babamla beraber kalacagımızı kendisine sunmuştum oda kabul etti bu konuda ablası şahit ama yaparmı yapmazmı bilemem
-
Eşinizin bu durumu kabul etmiş olması, maddi durumunuzun bağımsız ev açmaya elverişli olmaması durumu değiştirmez, lütfen bir avukatla irtibata geçiniz.
-
gösterdiginiz titizlikten dolayı size çok teşekkür ediyorum