Devlete ve Milletemize yapılan hakaret hakkında nasıl suç duyurusunda bulanabilirim?
Merhaba,
Bir video paylaşım sitesinde yayınlanan devletimize hakaret içeren video görüntüleri ve yazılar beni o kadar üzdü ki. Bu durum hakkında bişeyler yapmak istiyorum çünkü gururuma yediremiyorum. Ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bu konuda lütfen bana yardımcı olun.
İlgili İçerik
http://www.youtube.com/watch?v=WVc6sVZ-WS0
Re: Devlete ve Milletemize yapılan hakaret hakkında nasıl suç duyurusunda bulanabilirim?
Alıntı:
Festa rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba,
Bir video paylaşım sitesinde yayınlanan devletimize hakaret içeren video görüntüleri ve yazılar beni o kadar üzdü ki. Bu durum hakkında bişeyler yapmak istiyorum çünkü gururuma yediremiyorum. Ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bu konuda lütfen bana yardımcı olun.
İlgili İçerik
http://www.youtube.com/watch?v=WVc6sVZ-WS0
Cumhuriyet savcılıklarına dilekçe ile suç duyurusunda bulunabilirsiniz....
saygılarımla
Re: Devlete ve Milletemize yapılan hakaret hakkında nasıl suç duyurusunda bulanabilirim?
Sitenin kurallarını iyice ayrıntılı bir sekilde okumak ve incelemek gerekir
benim bildigim kadarı ile site daha once de bir kac kez kapatıldı
Sansürcülüğümüz sayesinde dünya medyası günlerce bizleri konuştu. Youtube gibi bir site tarafımızdan erişime engellendi. Anlatmak istediğim kısaca şudur; bir internet sitesinin erişime engellenmesi, kafamızı kuma sokmaktan başkaca bir sonuç doğurmaz. Şu andaki mevcut mevzuat ile bu durumu bertaraf etmek imkansızdır. Dolayısıyla;
YouTube'dan herhangi bir videonun kaldırılmasını isteyen bilgisayar kullanıcıları, "copyright@youtube.com" adresine e - posta gönderebilir;
Sitede izlenen herhangi bir videoda kendi çevresi veya çevreyle ilgili zararlı içerik olduğunu düşünenler, yorum için ayrılan yerde 'zararlı içerik' bölümünü işaretleyebiliyor. Ardından YouTube işlem başlatıyor.
Bu iki seçenekten birisini tercih ediniz.