Merhaba,
Benim göz damarlarım da bir sorundan dolayı görme kapasitem sağ gözde 0,4 ve sol gözde de 0,4. Bu rahatsızlığım askere gitmeme engel olabilir mi acaba?
Teşekkürler
Printable View
Merhaba,
Benim göz damarlarım da bir sorundan dolayı görme kapasitem sağ gözde 0,4 ve sol gözde de 0,4. Bu rahatsızlığım askere gitmeme engel olabilir mi acaba?
Teşekkürler
Arkadaşlar bu konuda bilginiz varsa lütfen yardımcı olabilir misiniz?
sanırım iki göz toplamı 0.9 ve altı yazıyodu kanunda. ama bu çok göreceli bir şey. yani doktorların insiyatifine bağlı. o yüzden muayeneye gitmeden önce bir devlat hastanesinden rapor ve buna benzer bir belge al.
Cevap için teşekkürler. Bu durumda sadece göz görme kapasiteleri dikkate alındığında toplamda 0.8 lik görme kapasitesi elverişli değil. Ayrıca görme kapasitesinin dışında başka bir etken olabilir mi? Yalnız benim durumumla alakalı aldığım tetkikler ve raporlar özel göz hastanesinden. Bu durum sıkıntı yaratır mı?
Sormamın nedeni elverişli olup olmadığımı tam olarak bilirsem ona göre askeri hastaneye sevkimi istiyor olacağım.
merhaba benim eşim keratakonus hastası sol göz -7.25 sağ göz -1.25 şu anda askerde ve görmekte çok güçlük çektiğini söylüyor özelliklede karanlıkta bu durumda çürük raporu alabilirmi ? cevabınızı bekliyorum
merhaba benim eşim keratakonus hastası sol göz -7.25 sağ göz -1.25 şu anda askerde ve görmekte çok güçlük çektiğini söylüyor özelliklede karanlıkta bu durumda çürük raporu alabilirmi ? cevabınızı bekliyorum
lütfen cevaplayın :(
arkadaşlar benim göz numaraları;
sağ: 13.00 miyopi ve 2.75 astigmat
sol: 4.25 hipermetrop ve 4.00 astiğmat
bu sonuçlara göre askerlik yapabilirmiyim?
(sağ göz tembel)
şimdiden teşekkür ederim.
birde devlet hastanesinden rapor almam iyi olur mu olursa ne diye rapor almalıyım?
Şimdiden teşekkür ederim.