Re: Bana Ait Olmayan Ek Kart
İlginç bir durum,
İsim benzerliğinden kaynaklanan bir durum olabileceğini düşünüyorum.
Ek kart nedeniyle takibe uğradığınızı beyan eden kişi yahut kurumun size ayrıntılı olarak bilgi vermesi gerekiyor. Yetkililerle görüşün, yahut sizi yönlendirecekleri kişi ve kurumlara YAZILI BİR ŞEKİLDE başvurun, kayıtlardaki KİMLİK BİLGİLERİNİN karşılaştırılmasını talep edin.
Sözlü olarak sonuç almak bazen mümkün olmuyor. Ancak yazılı başvuruların daha etkili olduğunu düşünüyorum.
Bir şekilde sonuç alacağınızı düşünüyorum.
Selamlar
www.kkb.com.tr den aradılar böyle bir kayıt görünmüyor diyorlar banka ise oldugunda ısrar ediyor.ve banka bu sorunu çözecek marci nin kkb oldugunu söylüyor.kkb de sorun yok diyor olan bana oluyor.. kkb denilen yerinse telefonu yok bu iki işletmeyi birbiriyle görüştürmem lazım nasıl olacak bilmem
Kbb' ye yazılı bir başvuru yaparak,
İlgili bankaya sunulmak üzere bir belge vermelerini isteyin, yahut doğrudan ilgili bankaya yahut şubeye yazılı bir bilgi vermelerini isteyin.
Bir yolu da size bilgi veren şubenin genel müdürlüğü yahut bölge müdürlüğü ile görüşün, durumu onlara aktarın
Kredi kayıt Bürosu kayıt düzeltme taleplerine açıktır. Talebinizi yazılı olarak bildirin yine yazılı olarak yanıt verirler. KKB TEL:0216 455 45 45 FAX 0216 4554536 Adres: 42 B ofis blok Gardunya plaza 1.kat 16 34758 Ataşehir
K.Bakkalköy/İstanbul (Azize hn yada Şebnem hn.)
Sayın Mkocagül,
Çok somut bir şekilde adres, telefon hatta personel ismi vermişsiniz,
bize de faydası oldu, kenara not ettik,
birgün ihtiyaç olabilir,
teşekkürler
Rica ederim. Verdiğim isimler arkadaşlarım. İlginç olarak KKB nin hem adresi hem telefonları web sitelerinde yok. Bu arkadaşlarım arayan her kim olursa emin olun çok yardımcı olacaktır. (yapıları gereği)
Saygılarımla.
teşekkür ederim ilginize.
ilgili kişi şebnem hanımmış
hala sorunum çözülmedi yaa kkb 3 gün oldu takibe verdik dediler geri dönüş yok.bence takip falanda yok..şimdi korkum bana ait olmayan bir kart yüzünden icra falan gelebilirmi acaba ve işin ilginç yanı kartın hangi bankadan alındıgını kkb dahil kimse bilmiyor ortada sadece benim ve ekkart sahibinin adı var o kadar nasıl memleket burası yaa..arkadaşın birininde kredili mevduat hesabına sürekli 1 milyar bloke koyuyolar limiti 200 ytl olan hesaba nasıl 1 milyar bloke konuyo komik işler dönüyo yaa ve bir kontrol mekanizması yok
Haklısınız ama bahsettiğiniz kuruluş ilgili kuruluşa yazı yazıp bilgi alacak sonra gelen yanıta göre kendilerinde bulunan bilgileri düzeltecek. KKB bu bilgleri kendi araştırarak yazmıyor. Bunlar tamamen ilgili banka ve kuruluşlardan gelen bilgilerdir. Diyelim KKB kredi kartı ödemesi gecikiyor bilgisini verdi. Bu bilgiyi kartı aldığınız banka KKB ye gönderir. KKB de sizin talebiniz üzerine geri döner ve "Bu şahıs kredi kartı ödemelerinin gecikmediğini iddia ediyor" diye sorar. Yani 3 gün için de bu yazışmalar sonuçlanmaz. KKB diyelim faks ile bildirdi. İlgili banka yanıt göndermeden KKB nasıl düzeltecek.
Saygılarımla.