-
Şube Değişikliği
Merhabalar,
Ben Özel Bİr Fİrmada 1 Yil 11 Aydir MaĞaza YÖnetİcİsİ Olarak ÇaliŞmaktayim. GÜnde 12 Saat ÇaliŞiyorum Ve Fazla Mesaİ Almiyorum. Yillik İznİmİn Bİr BÖlÜmÜnÜ Kullanirken İŞyerİmden Arayarak BaŞka Bİr Şubeye GeÇeceĞİm Bİlgİsİ Verİldİ. Onayim Olmadan Alinan Bu Karari Kabul EtmedİĞİmİ Gerekİrse İstİfa EdeceĞİmİ Bİldİrdİm. İznİm BİttİĞİnde Yenİ Şubede İŞbaŞi Yaptim Ve İstİfa DİlekÇemİ Verdİm. Şu An İŞverenle AnlaŞtiĞimiz Tarİhe Kadar ÇaliŞiyorum. Onayim Olmadan Alinan Bu Kararla İlgİlİ Dava AÇsam AlamadiĞim Fazla Mesaİlerİmİ Ve Belİrlİ Bİr Tazmİnat Bedelİ Alabİlİrmİyİm. TeŞekkÜrler....
-
Re: Şube DeĞİŞİklİĞİ
İstifa etmişsiniz.Yani kendi isteğinizle ayrılıyorsunuz.Bu durumda herhangi bir hakkınız olmaz.Tabii istifa nedeni olarak şube değişikliğini dilekçenizde bildirmedi iseniz.
Ayrıldığınız tarihte varsa kullanılmamış izin ücreti,fazla çalışma ücretleri ve maaşınızı alabilirsiniz.
Eğer bir sözleşmeniz varsa ve sözleşmede diğer şube veya işyerlerinde çalışmaya onay verdi iseniz,bu nedenle bir dava açtığınızda kaybetme ihtimaliniz daha yüksektir.Ayrıca izin dönüşü yeni şubede çalışmaya başlamakla zaten size bildirilen değişiklik kararını uygulamada kabul etmişsiniz.Kabul etmeyip eski şubede çalışmanıza devam etse idiniz işverenin sizi çıkarması durumu gündeme gelebilir,kıdem,ihbar tazminatlarınızı da alabilirdiniz.
Saygılar.
-
Re: Şube Değişikliği
HİÇbİr Şekİlde SÖzleŞme İmzalamadim. Ayrica buraya gelmem için mecbur bırakıldım.Bu Yenİ Şubeden Bİr Bayan Olarak Gece Eve Gİtmem Daha Zor Oluyor. (gece 11 De Evde Oluyorum.) Ayrica MÜfettİŞ Fİlan Gelİrse GeÇİcİ Olarak ÇaliŞtiĞimi SÖylememİ İstİyorlar.