Askerlik Tecil Süresi ve Yüksek Lisans Başvuruları Tarihleri Arasındaki Uyuşmazlık
Merhaba;
Ben 2006 yılı Haziran ayında üniversitemden mezun oldum ve çalışmaya başladım. İş verenim askerlik tecil belgesi talep ettiğinden askerliğimi 31 Temmuz 2007'ye kadar tecil ettirdim. Bu sene ise yüksek lisans programlarına başvurularımı yaptım, fakat değerlendirmeler eylül ayına kadar devam etmekte. Yani bakaya durumuna düştüm ve bunun tek sebebi benim istediğim programların değerlendirme sürelerinin tecilimden bir ay sonraya kadar devam etmesi. Üniversiteden alacağım, tecil süremin dolmasından önce yüksek lisansa başvurduğumu gösteren belge bundan sonraki süreç için yeterli olur mu?(mahkeme için)
Olmaz ise ne yapmam gerekirdi? İstemediğim bir programa kayıt olmak veya sağlık raporu olmak gibi...?
Teşekkür ederim.
Re: Askerlik Tecil Süresi ve Yüksek Lisans Başvuruları Tarihleri Arasındaki Uyuşmazlık
Kendi soruna kendince cevap vermişsin zaten .Seç birisini yada ikisini.
Re: Askerlik Tecil Süresi ve Yüksek Lisans Başvuruları Tarihleri Arasındaki Uyuşmazlık
"kendince" derken? "Üniversiteden alacağım, tecil süremin dolmasından önce yüksek lisansa başvurduğumu gösteren belge bundan sonraki süreç için yeterli olur mu?(mahkeme için)" sorusunun cevabı seçeneklerinizde yok sanırım.