Re: Örnek mahkeme kararları
Kazandığınız bir dava yoktur, Tüketici Hakem Heyeti Başkanlığı'nın vermiş olduğu bir karar vardır ve bu karara karşı muhatap 15 gün içinde Tüketici Mahkemesi'ne dava açabilir. Karşı yan bu hakkını kullanmış ve dava açmıştır. Avukatınıza danışmanızda fayda vardır.
Alıntı:
cranberries666 rumuzlu üyeden alıntı
sevgili forum üyeleri, kredi kartı kullanım ücreti hakkında kazanmış olduğum bir dava var ve banka buna karşı itiraz ederek karşı dava açtı, bu konuyla ilgili daha önceden olmuş olan mahkeme kararlarını nereden temin edebilirim yardımcı olursanız sevinirim herkese kolay gelsin
Yapı Kredi Bankasının kredi kartına karşı Tüketici Hakem Heyetine başvurdum. Yapılan incelemede, heyet beni haklı buldu. Banka itiraz amaçlı karşı dava açtı. Bu davayı da kazandım. Bankadan 2 yıllık üyelik ücretimi aldım.Bundan sonrada benden üyelik ücreti almayacaklarını biliyorum. Bu konuda ki bilgi ve birikimimi paylaşabilirim.
Biraz meşakkatli oluyor ama en güzeli bankaya yazdığınız yazı. Dava sonucunda elinizdeki mahkeme kararıyla birlikte ''Hakkınızda icra işlemi başlatacağımı ihtaren bildiririm'' şeklinde biten bir yazı bütün yorgunluğu alıyor. :)
İnternette ki arama motorlarından da bu kararlara ulaşmanız mümkün. Bende ki kararları isterseniz msn adresi bırakırsanız gönderebilirim.
merhabalar..bana 2 tane mahkeme sonuç örneği lazım..okulda ödev olarak istedi hocalarımız..açık bi şekilde msn adresime yollar mısınız böyle örnekler varsa..davalının,davacının,dava konusunun ve sonucunun açıkça belirtildiği şekilde yollar mısınız acaba..çok ihtiyacım var..yardım ederseniz sevinirim..msn adresim:cem_zizou@hotmail.com
Re: Örnek Mahkeme Kararları
mail adresine bir yargıtay kararı ekledim. Selamlar. İyi akşamlar