slm arkadaşlar ben üniversiteden 2006nın mayıs ayında disiplin cezası nedeniyle atıldım tamam haksız bir ceza aldım ve bunu idare mahkemesine *************ürdüm dava halen sürüyor yani atılmam ile ilgili kesinleşmiş bir karar yok ve ben bu yıl yapılan öss sınavına yeniden girdim aldığım puan çok iyiydi dün sonuçlar açıklandıktan sonra taban puanlara bakarak anladım ki marmara üniversitesi olan ilk tercihime çok rahat yerleşiodum ancak düne kadar bir sorun yokken dün tercih sonuç sayfasında tercih formunuz elimize ulaşmamıştır yazısı ile kraşılaştım araştırdığım kadarı ile daha önce okuldan disiplin cezası alıp atıldığım için tercihlerim işleme alınmamış.sorum ise şu bu noktada benim yapabileceğim bir hukuki müdahale yokmu sonuç itibari ile okul ile kesin olarak ilişkim kesilmemiş dava idare idare mahkemesinden dönebilirde benim bu aşamada yani daha tam olarak okuldan atılmadan böle tüm okuma haklarımın iptal edilmesi zaten mantıksız bir durumda ben bu hakszılığa ne şekilde müdahale edebilirm bir bilgisi olan varsa lütfen acil cvp bekliyorum.