Re: Bireysel Kredi Hakkında
noter masrafları, avukatlık mastafları vb masrafları istiyorlardır ki bunlarıda vermek zorundasınız...
saygılarımla
gelen yazılarda toplam extrada noter masrafı ibaresi vardır dahil edilmiş ve istenilen masraflar ödenmiştir.<.ayrıca fazlaya ilişkin alacak ve faiz talep etme hakkımız saklıdır>yazısı var.
anlamadğım konu:istenilen hesap ödendi.ayrıca istenilen parayı anlamadım.bu istenilen parayı ödemiyorum.sonuç:taktirlerinizi bekliyorum.ayrıca emekliyim.genel sonuçlar hakkında bilgilerinizi bekliyorum.
Sayın İcem;
Sizden sözlü olarak talep edilen paranın neyle ilgili olduğunu alacaklı vekiline sordunuz mu acaba? Mutlaka bir açıklaması vardır diye düşünüyorum!
size noterden gelen hesap kat ihtarnamesinde gösterilen rakamlarda icra masrafları, icra avukatlık ücreti ve bu arada geçen sürede işleyen faizler dahil değildir.
ardından icra takibine başlandığına göre bu rakamların da ödenmesi gerekecektir.
ancak bankadan ve avukatından ayrıntılı bilgi alabilirsiniz, size borcun teferruatını izah edeceklerdir.
Krediyi ödediğinize göre talep edilen miktar da pek ehemmiyetli bir rakam olmasa gerek, bence parayı ödeyin, sonrasında ikna olmazsanız, yahut bir haksızlık olduğunu düşünüyorsanız, geri almak için yasal işlemlere başvurursunuz.
İlginize teşekkür ederim.sağolun.