Askerliğe Elverişsizlik Hakkında
Öncelikle herkeze merhaba bizlere böyle bir hizmeti sunduğunuz için benim siz büyüklerime sorum şu olucaktır eğer yalnış birşey yazdıysam sizlerden çok özür dilerim normalde herkezin bildiği üzere eşcinsel tabiri insanlarımız aserlik görevinden yararlanamamaktadır bu durumlarını kanıtladıkları taktirde ben bu durumumdan kurtulmak için çok uğraştım ve bundan bir kaç ay öncesine askere gittim giderken düşüncem orada sivil hayatta kurtulamadığım bu durumdan kurtulurum düşüncesi idi belirli bür süre sonunda yine bu yöndeki hislerim ortaya çıkmaya başladı ve dağıtım izinine zor geldim bu izin süreci içerisindede bir ilişki geçirdim bu durumumu t.s.k nın istediği gibi belge v.s şeylerle kanıtlayarak açıklamak istiyorum bu konuda bir kaç sorumda olucaktır sizlere bu durumumu bağlı olduğum şehirdeki askerlik şubesine müracat ederek gerekli belgeler ile gerçekleştirme gibi bir imkanım varmı veya sevk edildiğim askeri birliğe giderek oradamı dile getirmem gerekirmi ikincisi ise böyle bir konumda olduğum için hakkımda ceza v.s türü bir işlem söz konusu olabilirmi veya bu durumda olduğumdan askerliğe elverişsiz olduğumdan bu durumumdan dolayı ailemin haberi olurmu çocuğunuz şu şu sebepten dolayı t.s.k dan alınmıştır diye yoksa gizli tutulma gibi bir olasılığı varmı bu durumun beni bu konuda zengin bilgilerinizle aydınlatırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
Re: Askerliğe Elverişsizlik Hakkında
Eğer durumunuz ciddiyse ve vazgeçemiyorsanız vede ispatınız varsa bu konuyu kimseyle paylaşmadan direk müracatla bölük komutanınıza iletiniz. Gerekli işlemler kimsenin haberi olmadan yapılacak sağlık nedeni ile TSK dan ayrılacaksınız.
zamanınızı ayırıp bu konu hakkında cevap verdiğiniz için sizlere peki bu durumdan ailemizin haberdar olma gibi bir lüksü bulunmaktamıdır.
20 yaşınızın üzerinde olduğunuz için haberdar olmazlar. Zaten sağlık nedeniyle genel kurul kararıyla ayrılışınız onanacak eşcinsellikten değil. Ancak görevde ilişkiye girerseniz bu ceza davasına dönüşeceğinden ve askerin askerle eşcinsel ilişkisi ( burada asker er olarak anlaşılmalı .) sivil bir suç oluşturduğundan enteresan durum çıkıyor .
Onun için siz tekrar ediyorum müracaatla bölük komutanınıza ( bölük astsubayı veya başka bölük yetkilisi değil yüzbaşı rütbesine haiz subayla ) durumunuzu açıkça konuşup varsa belgeniz onu sunun dedikodusu çıkmadan işlem yapılacaktır.
Alıntı:
Tangör Evren rumuzlu üyeden alıntı
20 yaşınızın üzerinde olduğunuz için haberdar olmazlar. Zaten sağlık nedeniyle genel kurul kararıyla ayrılışınız onanacak eşcinsellikten değil. Ancak görevde ilişkiye girerseniz bu ceza davasına dönüşeceğinden ve askerin askerle eşcinsel ilişkisi ( burada asker er olarak anlaşılmalı .) sivil bir suç oluşturduğundan enteresan durum çıkıyor .
Onun için siz tekrar ediyorum müracaatla bölük komutanınıza ( bölük astsubayı veya başka bölük yetkilisi değil yüzbaşı rütbesine haiz subayla ) durumunuzu açıkça konuşup varsa belgeniz onu sunun dedikodusu çıkmadan işlem yapılacaktır.
Belge olarak istenilen fotoğraftır.