-
Tecavüz vakkası
Bir yakınımın başındaki bir olayı anlatmak istiyorum.İsmi aykut
aykut staj yapmak üzere çeşmeye gider. Bir gece turist bir kızla birşeyler yaşar.Daha sonra tecavüz etti diye iftira atılıp göz altınına alınır.Aykut ifadesinde ben akşam sahil temizligine cıktım kız şezlonglarda oturuyordu bana seslendı el ısaretı yaptı sarıldı opmeye basladı bende tepkısız kalmadım dıyerekten orada bır cınsel ılıskı yasadık ve orada ayrıldık dedi o odasına gıttı bende ısıme devam ettım zaten cok yakınlarımızdada arkadaslarım vardı tecavuz olayı ıftıradır gıbısınden ...Kızsa ilk ifadesınde bana tecavıuz ettı demıs sımdı aykut tutuklı olarak yargı surecıne gırdı daha sonra kız verdıgı ek ıfadede o an alkolluydum tam olarak dusunemıyordum tecaVUZ DEGIL ISTEGIMIZLE OLDU DIYE BIRDE EK IFADE VERDI SAVCILIĞA...Sonucunda aykut mahkeme gununu tutuklu olarak beklıyor kızın verdıgı ek ıfadeden sonra aykut ıtıraz dılekcesınınıde savcılıga yolladı tutukluluk sürecinin sona ermesi için...Bundan sonraki gelişmelşer nasıl olur ve gelişir...Yardımcı oluranız devinirim iyi günler...
-
Re: Tecavüz vakkası
NOT: Kızın aldığı raporlarda psikolojisinde hiç bir sorun yok
Kendini kaybedicek kadar alkollü degilmiş
Doktor raporunda hıc bır darp ızıne rastlanmamış ...
(Yani herşeyin bir duzmece oldugunu gosteroyor hepımız inannıyoruz tecavuz olmadgınıa)
-
Re: Tecavüz vakkası
Lütfen bu konuda bilgisi olan varsa yardım etsin :( Berbat durumdayız