Sayın site yöneticileri,
Sitede bir süre yeni üye göründükten sonra, kıdemli üye olarak yazıldım. Şimdi hukuksever kategorisine terfimin nedenini öğrenebilir miyim?
Hukuk ve adalet
Printable View
Sayın site yöneticileri,
Sitede bir süre yeni üye göründükten sonra, kıdemli üye olarak yazıldım. Şimdi hukuksever kategorisine terfimin nedenini öğrenebilir miyim?
Hukuk ve adalet
Sayın hukuk ve adalet,
Üye kategorileri ileti sayısına göre otomatik olarak değişmektedir. Bu şekilde bir düzenleme yapmamızın sebebi ise, üyelerimizin katılımını sağlamak, üyelerimizi sitemizde paylaşımda bulunmaya teşvik etmektir.
Dilek Hanım,
Günde, haftada, ne kadar iletişimle hangi katagoriye dahil olunduğunu sakıncası yoksa yazar mısınız?
Altta göndermiş olduğunuz Yüce Atatürk'ün deyişinin sorumla ilişkisini anlamış değilim.
Halk deyişi, deyimlerimizde de yer alan farklı örnekler de verebilirim;
"Okumuş cahiller"
"Tahsil cehli kaldırır ......... baki dir"
"Ben sana vali olamazsın demedim ki, adam olamazsın dedim, adam olsan babanı ayağına çağırmazdın" gibi........
"Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir. Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir."
Sayın hukuk ve adalet,Alıntı:
Altta göndermiş olduğunuz Yüce Atatürk'ün deyişinin sorumla ilişkisini anlamış değilim.
Altta yer alan Ulu Önderimizin sözünü imza olarak kullanmaktayım, sizinle ve sorunuzla hiçbir alakası olmayıp, her iletimde yer almaktadır, özel olarak sizin için alıntılanmış değildir. Dilerseniz tüm iletilerime bakın, hepsinde göreceksiniz.
Yanıtınız için teşekkürler.
Rica ederim. Bu arada diğer sorunuza yanıt vermeyi unutmuşum.
10 iletiye kadar : Herhangi bir kategori yok.
10 İleti : Yeni Üye
50 İleti : Üye
100 İleti : Kıdemli Üye
150 İleti : Hukuk Sever
"Hukuk sever"in bir üstü yok ama , olsa idi ben çoktaan başka bir şey olmuştum. :)
Ne zaman sade bir üye idim ne zaman terfi ettim hiç anlayamadım bile, daha doğrusu hiç fark etmedim. Yeni bir üyelik alsam mı ,acaba?! :p
Hukuku sevmeniz bizim için yeterlidir Sayın deniz02, zaten sitemizin üstlendiği görevlerden biri de vatandaşlarımıza hukuku sevdirmek ve hukuktan korkmamalarını sağlamak, bu yüzden en üst mertebemiz Hukuk Sever dir. :)
Terfi sistemiyle ilgili açıklamanız için teşekkürler. Sayın Deniz gibi bende bu forumu görünceye kadar farketmemiştim. Okuyunca içimi bir korku kapladı.;)
Bazı kurumlarda kadrosuzluktan yada yaş haddinden emekli edilme durumunda olduğu gibi belli bir ileti sayısını geçen üyelerin emekli edilme durumu var mı?
Benim okumadığım bir yerde "300 iletiyi geçen üyelerimizin sitemizle ilişiğini keser hayatta başarılar dileriz" :eek: gibi bir ibare varsa daha idareli yazalım.:o :o
Selamlar
Bizim sistemimiz mezarda (Allah herkese uzun ömür versin.) emeklilik sistemi Sayın gecem1970. :o