Sayın hukukçu arkadaşlarım.iki ay önce yaşadığım bir vaka nedeni ile yardımınıza ihtiyacım var.
Eşimle ciddi geçimsizliğimiz nedeni ile ayrılma noktasına gelmiştik (fakat eşiml aynı evde yaşıyoruz) ve bu arada ben birisini sevdim.fakat sevdiğim bu kişi ile ciddi tartışmalar yaşadığım için ayrılma kararı aldım ve bunu yaklaşık 2,5 ay önce ona söyledim.sevdiğim bu kişi ile ciddi bir birlikteliğimiz vardı ve ayrıldık.11 haziran günü ben evimden işime çıktığım an bu ayrıldığım kız evime gelerek eşimi tatlı dille yola getirmiş ve eşim onu içeriye almış.Fakat bu kişi kesinlikle spor giyimli olmasına rağmen evimizin binasına girerken pantolonu üzerine etek, elinde bulaşık eldiveni,farklı bir gömlek/bluz ve başı kapalı bir şekilde elinde 65 cm uzunluğunda 10 cm çapında bir sopayla yukarı çıkarken komşular görmüş onu.Tabiki bu gelen şahıstan komşularım şüphelenince takibe almaya karar vermiş ve hangi eve girdiğini araştırmaya başlamışlar.Bu arada bu kız eşimin zayıf anını yakalayarak elindeki sopayla öldüresiye vurmaya başlamış eşime.elinde eldiven ve o sopayla başına sürekli vurmaya devam etmiş ve evimde bir can pazarı başlamış.bu arada 2,5 yaşındaki kızımın önünde olaylar cereyan ettiği için kızım sürekli korkar gözle ağlıyormuş.eşimin başına darbeler indirmiş yüzünü ve kolunu hala izi duruyor çok ciddi koparacak derecede ısırmış.eşimin çığlıklarıyla bu kızın nereye girdiğini araştıran komşular evimizin kapısına kadar gelince içeride bir kavganın olduğunu duyarak zile basmışlar ve eşim zorda olsa kapıyı açmayı başarmış.ve komşular eşimi döven şahsı elinde eldiven ve sopayla tutmuşlar polisi çağırmışlar.tabiki ben işyerine varmak üzereyken telefon geldi ve hemen eve geri döndüğümde bu kızın polis aracında olduğunu ve eşimin zorla yürümeye çalışarak aşağıya inmeye çalıştığını kızımın sürekli ağladığını görünce şok geçirdim.olayı öğrenince ters bir hareket yapmadan karakola doğru yola düştük ve ben avukatımı çağırdım geldi o da karakola.kız ifadesinde ilişkimizin tamamını anlatmış eşimle sadece konuşmaya geldiğini elinde eldiven olmadığını ve sopayı kendisinin getirmediğini söylemiş.polis tutanak ve kayıtlarında darpın olduğu saatte şüphelinin kıyafeti, sopa,eldiven olduğu yazmakta.eşimi doktora rapor için avukatımla beraber gittik ve raporda yaraları sıralamı fakat hayati tehlikenin olmadığı yazmış.şimdi eşim şikayetçi olduğundan bu kızla davası var.mahkemenin seyri nasıl olur ve nasıl gelişir ben ceza almasını istiyorum bu kişinin lütfen yardımcı olurmusunuz teşekkürler