2000 yılında kalan Kredi kartı borcu
Merhabalar,
Sitenize yeni üye oldum. Gerçekten çok faydalı bilgileri içeren bir site olmuş. Teşekkür ederim.
Benim sorum kısaca şöyle; Abim için bugün Yapı Kredi bankası'nın avukatı aradı. 2000 yılından borcu varmış ve borç şuan 24.000 YTL olmuş. Eğer 1.700 YTL sini ödersek, borç kapatılırmış. İcraya verilmezmiş.
İşin ilginç yanı bize bu kadar yıldır bankadan hiçbir bilgi gelmemiş olması. ( Ekstre, uyarı)
Abim'de böyle bir kart aldığını hatırlamıyor.
Bu kadar yüksek tutarlı borcun ( 24.000 YTL) birden 1.700 YTL'ye düşürülmesi sizce normal mi?
Ana para borcunu nasıl öğrenebiliriz ve nasıl itiraz edebiliriz? kredi kartı affı yasasından yararlanılabilir mi? zaman aşımı süresi ne tür borçlar için geçerlidir?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Saygılarımla,
Re: 2000 yılında kalan Kredi kartı borcu
Anormal bir durum:
Önce 444 0 444 ü arayın bilgileri isteyin borcunuz varsa harcamaların ayrıntılarını fakslatın belki hatırlamanızda veya bir yanlışlıklığı ortaya çıkarabilir.
Eğer borcunuz yoksa sizi arayan avukatı arayın ilgili tüm belgeleri kendinize fakslatın eğer faks gelmez avukattan ses çıkmaz ise telefon numarası üzerinden savcılığı şikayet edin. yeni tür den dolandırıcılar piyasada şu aralar...
Yapı kredi beni 6 ay sonra 5.7 ytl için aradı düşünün artık
Cevabınız için teşekkür ederim. Bizde herhangi Yapı kredi şubesine başvuralım diye düşünmüştük.
Tekrar merhaba,
Eğer bu borcun bize ait olduğunu öğrenirsek ödemek için yaralanılabilecek uygulamalar var mı?
Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.
Aylin
Eğer borcun size ait olduğu kesinleşirse en mantıklı uygulama avukatın önerisi olacaktır.