Re: Beledİyenİn YaptiĞi !!!!
5.katı sana bırakayım deyin:)
İmar çapı aldınız, temel ve temel üstü ruhsatı da aldınız, inşaata devam edin, 5. kattaki 1 daireyi ona hibe edin mesele hallolur.:)
teşekkür ederim milo :)
başka önerin varsa onuda alabilirim :) ilgilendiğin için çok saol maalesef böle bi dünya da yaşıyoruz demi acı ama gerçek gene de belki başka yollarda vardır...hukuki açıdan idari dava yoluyla bi şeyler talep edebilir miyim acaba hukuki çerçevesi nasıl olur çözemiyorum...
saygılar
Hukuki olmazsa da öneri öneridir...
Bir katı gözden çıkaracağınıza ( ki, madem çıkacak bari kimsenin cebine girmesin: Haksız kazanca sebep olacağınıza vicdanınız rahat olsun hiç değilse!..)
Az tamah çok zarar verir; belirttiğiniz üzere inşaata başlamadan önce usülüne göre evraklarnız da var madem, bir avukat ( tutun :) ) arakadaşa bırakın da görün nasıl tıkır tıkır alıyorsunuz diğer daireyide...
Saygılarımla,
teşekkür ederim deniz002
evet haklısın dediğine katılıyorum ancak bu olay aslında babamın başına geldi ve bende stajı bitmek üzere olan bi avukatım. babam olması dolayısyla ben ilgileniyorum ama tabi diyemiyorum babacım ben tecrübesiz bi stajerim ne yapılabileceği hakkında bi fikir yürütemiyorum:( !!!
başka fikirlere açığım özelikle hukuki anlamda bi ipucu verebilecek biri olursa çok memnun olurum...
saygılarımla..