Re: Mahkeme Neden Boşamıyor?
Davanın ne kadar sürede sonuçlanacağını öngörmek mümkün değil. Ancak tanıklar dinlenmiş, tüm beyanlar alınmış ve deliller toplanmış ise karar aşamasına gelinmiştir.
Alıntı:
Av.Esin Kılıç Erdoğan rumuzlu üyeden alıntı
Davanın ne kadar sürede sonuçlanacağını öngörmek mümkün değil. Ancak tanıklar dinlenmiş, tüm beyanlar alınmış ve deliller toplanmış ise karar aşamasına gelinmiştir.
Siz öyle zannedin avukat hanım. Arkadaşın eşi dava açmış ama boşanmak istemediği de kesin, eşini özlemiş anlaşılan belki de pişman olmuştur.Bence biraraya gelmek için çaba gösterin bence bu kadın sizi hala seviyor.
aynı durumları bende yaşadım.hemde aynısı.
1-boşanma davasını sen açmışsın maç başalamadan zaten 1-0 yeniksin.
2-25000 ytl maddi manevi tazminatı mahkeme süreci içerisinde eğer (şiddet v.b)konularda eşinin raporu varsa vede bunu tanıklarla ispatlamışsa benden sana bir abi tavsiyesi.
6 000 ytl ye bırak ne hali varsa görsün.yoksa sen çok zararlı çıkarsın.mahkeme ne kadar fazla devam ederse işin okadar çok zor.bir an önce 6000 ytl yi ver kurtul.
en son mahkemede bir de ben boşanmak istemiyorum demiş.sen ben boşanacam diye diretirsen 6000 ytl dende fazla alır.çünki boşanmayı isteyen o değil sensin.bence sen bir kez daha şansını dene.yuvanı kurtarmaya bak.
Aaabiler eğer boşanmak için 6.000 ytl yeterse hemen vereyim yahu beni de boşayın:)
nasreddin hoca damdan düşmüş .hemen komşuları ertesi gün geçmiş olsuna gelmişler.nasreddin hoca eve gelenlere benim derdimi siz anlamassınız benim derdimden damdan düşer anlar demiş ey kardeş.yani sana karı boşamak kolay.bu iş nekadar uzarsa okadar aleyhine ..
Alıntı:
nasreddin hoca damdan düşmüş .hemen komşuları ertesi gün geçmiş olsuna gelmişler.nasreddin hoca eve gelenlere benim derdimi siz anlamassınız benim derdimden damdan düşer anlar demiş ey kardeş.yani sana karı boşamak kolay.bu iş nekadar uzarsa okadar aleyhine ..
ne yani 6.000 ytl yeterli mi? avukat ücreti buna dahil mi??? öyleyse bu sitede kim alacak benim davamı???? peşin ödeme yapılır, kredi kartı olursa % 22 komisyon verilir...
[B]Avukat hanıma ve diğer arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım.
Boşanma esnasında eşin borcu
Tüm forumculara selam,
benim sorum şöyle:boşanma davam devam ediyor.Bu zaman zarfında eşimin yaptığı borçlar beni ilgilendirirmi?(kredi borçları).