Merhaba ben dün eşime tek taraflı boşanma davası açtım. Acaba tebligat ne zaman ulaşır elimize ve eşim tebligatı imzalamazsa neolur teşekkürler
Printable View
Merhaba ben dün eşime tek taraflı boşanma davası açtım. Acaba tebligat ne zaman ulaşır elimize ve eşim tebligatı imzalamazsa neolur teşekkürler
İstanbul'da tebligatlar 2 gün ila 1 hafta içerisinde ilgilisine ulaşmaktadır. Eşiniz tebellüğden imtina ederse, evrak ilgili muhtarlığa bırakılır ve tebligat yapılmış sayılır.
Slm benim sorunum şu cevap yazarsanız memnun olurum şimdiden kolay gelsin . ben 2001 yılında eşime boşanma davası açtım boşanmamızada hakim tarafından karar verildi tebligatı çıkartmadım sorum şu şimdi tebligatımı çıkartsam olurmu ?yoksa tekrarmı boşanma davası açmam gerekiyo bilgilendirirseniz memnun olurum tşkler
yeni davaya gerek yok,
eski kararı tebliğe çıkarın ve kararın kesinleşmesini bekleyin
bu tebligat avukatın adresine gelebilir mi? ve avukat müvekkil yerine teslim alabilir mi? ben çalışıyorum ev adresime gelse bulamazlar işyerine gelmesini de ben istemiyorum....
eğer sizi bir avukat temsil ediyorsa yasa gereği tebligat doğrudan avukata çıkarılır, ayrıca size bir tebligat yapılmaz,
tşk ederim içimi rahatlattınız çok sağolun bunun zaman aşımına uğraması aklıma takılmıştı çok tşkler::)