-
İftira
Merhabalar benim bi sorum olacak kafamı cok karıştırıyor bu olay benimm...2 ay önce komsumuz olan bayanla tartıştık..eşi 1,5-2 seneden beri yurt dışında çalışıyor.. bu bayan bana mesaj atarak ve hergün önüme gecerek benden dostu olmamı istemişti..ben 21 yaşındayım o bayanda 36 yaşında kesinlikle bu olayı kabul etmedim.. aradan bir kaç gün gecti ve bana cektigi benden istedigi olayı babamın telefonunda gördüm ve cok kızdım... bir akşam saat 8- 8:30 sıraları kapısını çaldım ve kendisi cıktı abla dedim bizim le ugraşma bizden sana fayda yok biz öyle şey yapamayız dedim evinin önünden ayrıldım...bu bayan sabah kalkınca mahalleyi ayaga kaldırıyor benden için evimi bastı kapımı penceremi kırdı diye..olay yerine sabah polis cagrıyor ve şikayetçi oluyor evin dış camı degilde dış kapıdan sonraki kapının camı kırılmış..ben içeri bile girmedim..emliyet müdürlügünden cagırdılar gittim ve birdaha olmamak şartı ile beni gönderdiler..o sırada babam karakola geliyordu çarşıda o bayan ile karşılaşıyolar ve agız münakaşası yapıyolar... şimdi bu kadın beni mahkemeye vermiş... bu zamana kadar hiç bir sicilim yok. bu mahkemede Hakim kararı ne olur.. böyle bir olaydan kadının iftira atma durumunda ne yapabilirim.. hakim ne gibi bir ceza verir.. mal varlıgımızı araştırdılar 2 hafta önce .. bu olay beni cok huzursuz ediyor.. sizce hakim ceza verirmi. yapmadıgım şeyi yaptı diyerek suçlamaları cok agrıma gidiyor..sizlerden cevap bekliyorum yazılarınız için şimdiden teşekkürler....
-
Re: İftira
kimse yokmu bu konu ile ilgilenecek bu konuda bilgisi olan..cevap yazın lütfennn