3 Hİsselİ Bİr Arsa Var Hİsse Sahİplerİnden Bİrİ Benİm Fakat 20 Yildir Arsanin Vergİsİnİ Sadece Ben ÖdÜyorum Bu Sebeple Arsa Üzerİnde Kİ Hakkim Nedİr?mahkemeye BaŞvurarak Tapuyu Üzerİme GeÇİrebİlİr Mİyİm?cvp Yazarsaniz Sevİnİrİm....saygilarimla..
Printable View
3 Hİsselİ Bİr Arsa Var Hİsse Sahİplerİnden Bİrİ Benİm Fakat 20 Yildir Arsanin Vergİsİnİ Sadece Ben ÖdÜyorum Bu Sebeple Arsa Üzerİnde Kİ Hakkim Nedİr?mahkemeye BaŞvurarak Tapuyu Üzerİme GeÇİrebİlİr Mİyİm?cvp Yazarsaniz Sevİnİrİm....saygilarimla..
Arsa tapuda kimlerin adına kayıtlıysa arsa sahipleri o kişilerdir.bildiğim kadarıyla sadece arsanın vergisini ödemekle arsanın asıl sahibi olma gibi bir hakkınız doğmuyor.ama olur da diğer arsa sahipleri o hisseleri de sizin üzerinize geçirmenize razı olur ve tapu da tescil işlemi gerçekleştirilirse diğer hisseler de sizin üzerinize geçer...gayrimenkullerde tapuya tescil gereklidir.bir de elinizde ki vergi ödendi belgelerle mahkemeye sadece vergi için başvuruda bulunabilirsiniz.hukuk fakültesi öğrencisiyim umarım yanlış bilgilendirmemişimdir.kolay gelsin...