Taşınma Asansör Kullanım Bedeli
Merhabalar,
Siteye taşınırken apartman kapıcısı asansörü kullanmam dahilinde bana 1-2 aidat ödemem şartı ile asansörü kullanabileceğimi aksi taktirde kapatacağını söyledi. Daha sonra aidatları öderken bunun kullanım ücreti de geldi ama öyle dedikleri gibi değil 4 aidat yazmışlar bu da 100 ytl ediyor. Kapıcı çöp arabasını asansör ile taşıyor biz eşya taşıyınca para isteniliyor. Bunun için nereye başvurmam gerekiyor acaba. Ödemeyi yapmadım. Birde bu kararın yönetim tarafından alındığını söylemişlerdi. Bunu yazılı olarak yazmaları gerekiyor mu acaba
Re: Taşınma Asansör Kullanım Bedeli
ilgili yönetim kararını isteyiniz....
Alıntı:
klmakn rumuzlu üyeden alıntı
ilgili yönetim kararını isteyiniz....
Yönetici ile görüştüm bana bu kararı ibraz etmesini istedim ve de benden önceki ve sonraki taşınanların da ödemelerini görmek istiyorum dedim. Ters tepki aldım ona güvenmediğimi söyledi. Evet güvenmiyorum tanımıyorum çünkü kendisini. Bu belgeleri göstermeme gibi bir lüksü varmıdır. Bana Bu Asansör kullanım ücretini ödemediğim için avukata vereceğini söylüyor. Ben kendisini nereye şikayet edebilirim görevini kötüye kullanmaktan dolayı kiracı olarak böyle bir hakkım varmı? Bu evrakları göstermediği için ödemeyi de yapmak istemiyorum açıkcası...
Sayın dreamevrik,
İlginç bir karar doğrusu. Ama imkansız ya da gayrıyasal olduğunu düşünmüyorum.
Yöneticinin bu karara dayanarak sizden para talebedebilmesi için, sizin apartmanınıza mahsus bu kararı size tebliğ etmesi gerekir. Aksi durumda ödeme yapmamanızı öneririm.
Saygılar