secret32 rumuzlu üyeden alıntı
Öncelikle bu imkan ve cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
Eşimle 3 yıl önce 4 ay gibi kısa bir sürede tanışıp evlendik. Ancak ilk geceden son güne kadar bir çok sorunlar yaşamaktayız. Eşim kadınlık görevini bir takım korku ve endişelerle yerine getirememektedir. Evli çiftlerin normal ve doğal olan cinsel hayatlarını biz çok seyrek bir şekilde ve problemlerle yaşıyoruz yada yaşamaya çalışıyoruz. İlk başlarda konuyla ilgili tedavi olması için destek olmama rağmen hiç bir girişimi olmamıştır. Akabinde evimizde huzursuzluk ve tarafımda mutsuzluk baş göstermeye başlamıştır. Eşimde aynı evde iki arkadaş gibi yaşamaya başladık. bırakın özel durumları sanki sadece evlinmiş olmak için birliktelik devam ettirmekteyiz. beraber yaptığımız hiçbir şey yok. eşimde bende çalışıyoruz , sabit gelirimiz var. Eşimin her akşam tv karşısında pineklemesi saat 22'de uyuması ve daha bir sürü nedenle artık kendisini sevmemeye hoşlanmamaya ve itici bulmaya başladım. yaklaşık 5 aydır kendisiyle çok ciddi bir şekilde bu konuları paylaştım. Ancak düzeltici hiçbir faliyette bulunmadı. Aramızda hiçbir elektrik kalmadı. 20 gün önce ayrılmak istediğimi belirttim. Annesinin yanında yaşamaya başladı.şimdi kendisi beni sevdiğini ve devam etmek istediğini ifade etsede uzunca bir süre denenmiş ve artık bu evlilik ile ilgili içimde ufacık bir istek bile olmadığını belirterek bitireceğimi söyledim. O da ozaman kabul ederek davayı açmamı belirtti. ben 134/3 den anlaşmalı olarak bitireceğim. evlenirken ve sonrasında alınan tüm eşyaları paylaşmaya hazırım ve bunu istiyorum. ancak sorularım şunlar: 1- konu çok hassas bir konu o yüzden dilekçelerde yada dava sırasında çok dillenerek eşimin rencide olmasını istemiyorum ne yapmalıyım. 2- şuan adli tatil başladı. hangi mahkemeye nasıl başvurmalıyım , avukat tutmalımıyım. 3-Adli tatil olduğu için bu dava ne zaman görülür ve ne kadar sürede sonlanır. yardımlarınız içn çok teşekkür ederim. Davayı bu hafta açmak istiyorum kısa sürede yanıt alırsam çok memnun olurum.