-
İstifa
Ben 4. Dönem polis meslek eğitim merkesi(POMEM) mezunuyum.
Memuriyete 15 gündür başlamış bulunuyorum. Şu an 1475 Sayılı yasaya tabi Halkbankasında işe başlama durumum söz konusudur. Ancak Polis Memurluğundan istifa edip bu kuruma işe başladığımda Polislikte bahsi geçen 6 yıllık mecburi hizmet durumu henüz asaletim onaylanmadığı için beni kapsar mı? 30.000.- YTL lik taahhütname imzaladığımdan dolayı bu tutar benden tahsil edilir mi? Yoksa sadece okul süresinde devletçe yapılan masraflarmı tahsil edilir?
Saygılar Sunarım.
Cevabım aciliyeti çok önemlidir.
-
Re: İstifa
Sayın polis54,
Mecburi hizmet süreniz memuriyete başladığınız ilk günden itibaren başlar.Mecburi hizmet süresini doldurmamanız halinde baştan kabul ve taahhüt etmiş olduğunuz yükümlülükleri yerine getirmeniz gerekir.
Saygılarımla...
-
Öncelikle mesajıma karşılık verdiğiniz için teşekkür ederim. Peki tazminatın hesaplanması ne şekilde olur ankara merkezi aradığımda okuldaki masraflar * 6(6 sene mecburi hizmetten dolayı)şeklinde söylediler okuldaki muhasebe birimini aradığımda ise okuldaki masraflar ve bu masrafın yarısı ve yasal faiz diye belirttildi bu konunun aslı ne şekildedir
-
Bu muhasebe detaylarını bu sitede bulamazsınız....kesin hesap kurumunuz yapacaktır...
saygılarımla
-
hayır efendim benim sormak istediğim tazminatın ne kadar geleceği değil tazminatın ne şekilde hesaplanacapını öğrenmek istedim acaba bunu gösterecek bir kanun maddesi var mı? yardımcı olursanız çok sevinirim