Boşanma sürecinde velayet
Boşanma sürecinde oğlumu nasıl görebilirim.Annesi şu an için bile zorluk çıkartıyor.Eşim oğlumla birlikte evi terketti ve oğlumu ( 5 yaşında)sosyal yaşam ortamından ayırdı.Annesinin yanına gitmişti.Şimdi cep telefonlarıma cevap vermiyor annesinin evinde zili çalıyorum kapıyı açmıyorlar.Savcılığa suç duyurusunda bulundum.Bir hafta oldu fakat birdaha hiçbirşekilde bana ne savcılık kanalıyla ne hiçbir kanaldan geri dönüş olmadı.Bir şekilde annesinin kapılarını kırıp içeri girip oğlumu almaya kalksam cezalı duruma düşeceğim.Peki oğlumu bana göstermeyen annenin hiçbir cezai yaptırımı yokmudur?Başka nasıl bir yol izleyebilirim oğlumu görmek için şu aşamada ne yapabilirim.Oturup böyle bekleyecekmiyim?
Re: boşanma sürecinde velayet
Oğlunuzun canına kast edileceği gibi bir endişeniz mi var? Gerekli yasal işlemi başlatmışsınız. Eşiniz hatalı olabilir. Ancak siz kapıyı çalarken, içerde çocuğunuz bundan zarar görüyor. Büyük olasılıkla çok korkuyordur. Bir avukattan yardım alın ve sakin olun.
Üstelik aynı konuyla ilgili birden çok forum açarsanız, bu sitenin kapısıda size kapanır. Kurallara uyalım.
Gecem 1970 cevap yazdığınız için teşekkür ederim.
Fakat oğlumdan bir haber alamıyorum.Eşim cep telefonlarıma çıkmıyor.Kayınbiraderime ulaştım nerede olduklarını bilmediğini söyledi.
Peki birlikte bir trafik kazası geçirmiş veya kimsenin görmediği bir yerde rehin tutuluyorlar olamazlar mı?
Bunun garantisini kim verebilir.
Ayrıca ebeveynlerin çocuklarıyla sosyal iletişim kurma hakkı olduğunu biliyorum.
Bu hakkımı kullanmaya çalışmam yalnış bir davranışmıdır.
Eşimin annesinin zilini çalmam ne kadar korku verici olabilir bunu anlamış değilim.
Telefonlarıma çıkmıyorsa evinde yoksa eşimin annesinde olduğunu düşünerek gidip zemin kattan zillerini çalıyorsam bunda ne gibi ters bir durum vardır anlayamadım.
Başka bir arama yöntemi veya başka yapmam gereken birşey varsa yardımcı olursanız sevinirim.
Gecem 1970 cevap yazdığınız için teşekkür ederim.
Fakat oğlumdan bir haber alamıyorum.Eşim cep telefonlarıma çıkmıyor.Kayınbiraderime ulaştım nerede olduklarını bilmediğini söyledi.
Peki birlikte bir trafik kazası geçirmiş veya kimsenin görmediği bir yerde rehin tutuluyorlar olamazlar mı?
Bunun garantisini kim verebilir.
Ayrıca ebeveynlerin çocuklarıyla sosyal iletişim kurma hakkı olduğunu biliyorum.
Bu hakkımı kullanmaya çalışmam yalnış bir davranışmıdır.
Eşimin annesinin zilini çalmam ne kadar korku verici olabilir bunu anlamış değilim.
Telefonlarıma çıkmıyorsa evinde yoksa eşimin annesinde olduğunu düşünerek gidip zemin kattan zillerini çalıyorsam bunda ne gibi ters bir durum vardır anlayamadım.
Başka bir arama yöntemi veya başka yapmam gereken birşey varsa yardımcı olursanız sevinirim.
Site kurallarını bilmiyorum.Peki birdaha uyarınızı dikkate alırım.
Sayın yokmu çaresi çok hasas bi noktadasınız aynı sorunları bende yaşıyorum 45 gün oğlumla konusamadım aldıgım cep telofonu hep kapalı annesi telime cevap vermedi kayın biraderimi aradım oda bilmiyorum dedi annesini tekrar aradım sadece oglumu sordum ve sonuç ne biliyormusunuz savcılıga yapılan suç duyurusu neymiş tehdit ve hakaret etmişim kafanıza sıkarım demişim e tabi emniyet kuvvetiyim ya belimde silah var hemem 1 numaralı zanlıyız yaparmı yapar ön yargısı var savcılarımızda bence siz siz olun tek başınıza evlerine gitmeyin yanınızda bi şahit ile gidin aynı duruma düşebilirsiniz saglıcakla kalın.
kardeş nasıl da evladının peşine düşüyorsun keşke her erkek öyle olsa.bende eşimle mahkemedeyim çocuğumu göstermeye ben çağırıyorum tenezzül ederse geliyor.yada küfür yağdırıyor.yani her bayan sizin eş gibi değil.saygılarımla çocuk sevgisi zorla olmuyor içten gerek vicdan gerek