Evi Terk Etmede Çocuk Hakkı
Selam, YaklaŞik 2 Haftadir EŞİm Evİ Terk EtmİŞtİr, Medenİ Kanundakİ BoŞanma Sebeblerİnİn HİÇbİrİ Aramizda GeÇmemİŞtİr, Evİ Terk Etme Sebebİ Aİlesİ İle Bİrlİkte Gezmeye Gİtmesİne İzİn Vermememden KaynaklanmiŞtir,eŞİm Şuanda Aİlesİnİn Yanindadir Mesajla Eve DÖn ÇaĞrilarim Yanitsiz Kalmaktadir.
Yukarida BelİrttİĞİm Duruma İstİnaden
1-) EŞİme Savcilik Kanaliyla YapacaĞim ÇaĞriyi Aİlesİnİn Adresİnemİ Yapmaliyim?
2-) Cocuk Şuanda EŞİmle Kalmaktadir EŞİm CocuĞu İstedİĞİ Okula Yazdirabİlİrmİ Ben İkamet EttİĞİm BÖlge Sirirlari İÇİndekİ Bİr Okula YazdirmiŞtim Bunu Engelleyebİlİrmİyİm?
3-) EŞİmİn Eve DÖnmeyeceĞİnİ Varsayarsak, Kanuna GÖre 6 Ay GeÇmesİ Gerekİyor, Bu Durumda CocuĞun PaylaŞim GÜnlerİ Nasil Olacak Veya Budurumu DÜzenleyecek Kurum Varmi?
Cevaplariniza Çok İhtİyacim OlduĞunu Belİrtİr Saygilarimi Arz Ederİm.
Re: Evİ Terk Etmede Çocuk Hakki
Merhaba nasılsın.Aynı durum bendede var.Ben savcılığa suç duyurusunda bulundum.Adreslerinde bulamıyorum telefonlarıma cevap vermiyor çocuğumla sosyal iletişim hakkımı kullanamıyorum ve çocuğumun durumundan endişe duyuyorum diye.Yaklaşık bir hafta oldu fakat sanırım eşime hala sevcılıktan birşey gitmedi.Şu an için beklemedeyim fakat oğlumu göremediğim için büyük acı çekiyorum.Bence bir avukatla görüşüp önerileri doğrultusunda savcılığa başvurmalısın.
Re: Evİ Terk Etmede Çocuk Hakki
Alıntı:
yokmuçaresi rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba nasılsın.Aynı durum bendede var.Ben savcılığa suç duyurusunda bulundum.Adreslerinde bulamıyorum telefonlarıma cevap vermiyor çocuğumla sosyal iletişim hakkımı kullanamıyorum ve çocuğumun durumundan endişe duyuyorum diye.Yaklaşık bir hafta oldu fakat sanırım eşime hala sevcılıktan birşey gitmedi.Şu an için beklemedeyim fakat oğlumu göremediğim için büyük acı çekiyorum.Bence bir avukatla görüşüp önerileri doğrultusunda savcılığa başvurmalısın.
SELAM, NASILKİ DÜNYA DURMADAN DÖNMEK ZORUNDA İSE, KADERDE YAZILANLARDA YAŞANMAK ZORUNDADIR, EĞER DÜNYADAKİ AMAÇ İNSANI DENEMEKSE BİZE DÜŞEN GÖREVDE SABIR ETMEKTİR, EĞER GÜNEŞ BATMIŞSA
UNUTMAYALIMKİ YENİDENDE DOĞACAKTIR.ARKADAŞIM SABRET KANUN BULUP GEREKİRSE GETİRİP SANA ÇOCUĞUNU GÖSTERECEKTİR.HOŞÇAKAL