Borcum nedeni ile aranıyor muyum?
Merhabalar.Benim üniversite yıllarımda 3-4 yere borcum olmuştu.Bazılarını ödemedim.20 30 milyonluk borçlardı.3 sene önceki borlardı tabi.TAbi senet imzalamıştım.Ancak bana daha sonra bu borçlarla ilgili herhangi bi şey ulaşmadı.Şimdi biraz korku var içimde.bu borçlar yüzünden bi gün pat diye tutuklanırmıyım.
Re: borcum nedeni ile aranıyormuyum
mrb borclarından dolayı mal beyanında bulunmadıysan senı aramaları normal ve borcunu ödemedigin taktirde de 10 günlük disiplin cezasina carptirilirsin ben ce borclarını öde miktarida kücük basını agritma.
Re: Borcum nedeni ile aranıyor muyum?
mal beyanıyla ilgili elime hiç bir yazı gelmedi.gerçi şimdi başka şehirdeyim adresimde değişti.
Şimdi mal beyanını nereye veriyoruz.Yani elime mal beyanıyla ilgili herhangi bi yazı gelmedi.Ama kendim gidip mal beyanında bulunaabilirmiyim.hukuk hakkında hiç bilgim yok.Mal beyanını sanırım icra müdürlüğüne veriyoruz.Herhangi bi icra müdürlüğüne gitmem mal beyanında bulunmam yeterlimi?Ya da yine icra müdürlüğünden borcum olup olmadığını öğrenmem mümkün mü?
Size ulaşan bir tebligat olmadığına göre hangi icra dairesine, hangi icra takibi için başvuruda bulunacağınızı öngörmeniz mümkün değil.
Alacaklınız ile iletişime geçmenizi öneririm.
teşekkür ederim sorumu cevapladığınız için
tebligat size ulaşmadı eski verdiğiniz adresteki muhtara gittiyse siz sorumlusunuz. bu halde ne olacak?
ya aslında ünide okuduğum için adresim değişti ama muhtarlığa bağlı olduğum yer yılladır aynı.ikametgahım hiç değişmedi yani.bi de ssk yatıyor bankalardan vs lerden adresimide bulmaları zor değil.neyse yinede sağolun sorumu yanıtladığınız için.umarım eski borçlar başıma iş açmaz.ben bi şekilde o yerlere ulaşmaya çalışacağım.ama bildiğim kadarıyla bu borcum olan işyerlerinden biri kapanmış durumda o zaman ne olacak
Eğer ki illa borcunuzu ödemek gayreti içerisinde iseniz mahkemenin tevdi mahali belirlemesini ister, borcunuzu ödersiniz. Fakat bunun yerine Sn.Av.Esin Kılıç Erdoğan'ın iletisini göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim.