İdari soruşturmada istenen cezanın iptali
Arkadasşar şimdiden ilginize teşekkür ederim ban bu konuda yardımcı olursanız bır yuvanın dagılmasını da engellemiş olacaksınız .inannın zor durumdayım.
KONU:İL DİSİPLİN KURUKU BENİM MESLEKTEN CIKARMAMI ONAYLAMIS VE ANKARAYA GITMİŞ POLİS YÜKSEK DİSİPLİN KURULUNA FAKAT BENİM MAHKEMEDEN BERAAT KARARIMIDA DOSYAYA EKLEDIM IL DEKI SORUŞTURMAYA YATISMEDI MAHKEME KARARIM.MAHKEMEDEN BERAAT ETTİM İDARI DEN DE MESLEKTEN CIKARMA SITEDILER EGER YUKSEK DISIPLIN KURULU KABUL EDERSE NE GİBİ BİR YOL İZLEMEM LAZIM.LÜTFEN BANA BU KONU HAKKINDA YARDIMCI OLURMUSUNUZ.LÜTFENNNNNNNNNN.AİLEMİN SADETİ ÖNEMLİ İNANIN ZOR DURUMDAYIM
Re: ıdarı sorusturmada ıstenen cezanın ıptalı
Kurul kararının tebliğinden sonra idare mahkemesinde dava açmanız gerekecektir. Bir avukata danışmanızda yarar vardır.
Re: İdari soruşturmada istenen cezanın iptali
sn. halo,1- asaletin tastidik oldumu yani"asil memur oldunmu"?2-işledigin sucun Nev'i çok önemli mahsuru yoksa yazarmısın?(çünkü yüz kızartıcı suclarda asker ve polis'te)mahkeme sonucundan ziyade, Muhakkik'in yapmış oldugu tahkikatta;alınan ifadelerde,dinlenen tanıklarda,elde edilen donelerin cok daha önemli oldugunu ve muhakkik'in baglamış oldugu felzekedeki kanaatı cok önemli oldugu, bu dogrultuda il disiplin kurulu ve yük. disiplin kurulu kararını dogrudan etkiledigini özellikle belirteyim.(daha önce disiplin cezaların varmı?)Senin yapacagın son care Yük.Disiplin kururlu kararını alır almaz (60)gün içerisinde idari yargıya baş vurmak olacak ancak,iyi bir idari işlerden anlıyan avukat'a dilekceni yazdır derim.
Bana Yardimci OlduĞunuz İÇİn Cok TeŞekkur Ederİm.
10 Yillik Memeurum Ve Bu Zaman Kadar HİÇ Bİr Cezam Yok Ve Makemden De Beraat Kararim Var.suÇun Konusu İrtİkap .bu Konuda Tavsiye Edecegiziz Bir Avukat Varmi BİldİĞİnİz.muhakiklede Ters Dusmustuk Zamaninda Ve Muhakikde Onu Tayin Ettiler.ama Mahkemenin 2inci Durusmasinda Beraat Ettim.bÖlge Idare Mahkemesine Verecegim Itiraz Dilekcesi Ortalama Ne Kadar Surede Cevap Alabilirim.yardimlariniz İÇİn Sagolun
Hakkınızdaki ceza teklifinin kurumunuzun Yüksek Disiplin Kurulu'nda görüşülmesi gerekir. Karar için süre 6 ay... Durumunuzun görüşüleceği Yüksek Disiplin Kurulu'nda bizzat savunma yapabilir ya da kendinizi bir Avukat aracılığı ile savunabilirsiniz. Yüksek Disiplin Kurulu'nda, üyesi bulunduğunuz memur sendikasının da temsilcisi bulunacağından, sendikanız adına Yüksek Disiplin Kurulu üyesinin kim olduğunu öğrenmenizde ve hemen irtibata geçmenizde fayda var... Herhangi bir sendikaya üye değilseniz, en kısa zamanda üye olmanızı öneririm...