Avukata Azilname Verdim İcraya Verecekmiş
:( Savcılıkta bulunan dosyama ait sorusturma için elime tebligat gelmedıgı için zamanın da ifade vermeye gitmediğimden dolayı tutuklama kararı cıktı, göz altı süresı boyunca ailem ve yakınlarımdan dolayı av tutuldu 4000 YTL ye . Av sadece bu tutuklandıgım gun ilgilendi, ve kefelet karşılığı serbest bırakıldım 10 gun içerisinde aileme parayı elınıze yazı gelecek bu yazıya göre yatırırsınız denmiş. 4-5 gün sonra av benı aradı bu para akşama kadar yattı yattı yatmadı ise tekrar içeriye gireceksin dedi ve azarlarcasına konustu sinir krızleri geçirmeme neden oldu. av tekrar aradım parayı yazı olmadan almıyorlar ve paranın 4/3 hazır 4/4 tamamlı yamıyorum dedim ne olacak dedim parayı kendi hesabına aktarmamı soyledi ve yarın kalanına da yatırarak kendisinin yatırabileceğini söyledi.
ben parayı yatırmadım av hesabına ve bana bır tanıdık telefonda kefelat ücretının fazla olduğunu ve ve paranın 4/3 hazır ama hakım konuşularak ındırım olunabılecegı soyledı ve ben ertesi gün mahkemenin görüleceği ile gittim avk, mı aradım avk’ma kefelet ücretı hakim ve savcı ile görüşülürse belkı ındırılırmıs dedım avukatım banı azarlıyarak sana kım dedıyse gelsın yapsın böyle şeymı olur benden ıyımı bılıyor dıyerek cok bılıyorsanız gıdın yapın dedı.Ve sayın savcı ıle konustuk savcı kabul ettı parayı yatırdım. av tekrar aradım telefonuma cevap vermedi bir kaç kes arama rağmem ve ertesi gun de aradım telf . yine cevap vermedi, ben de o sinirle av azil name verdim. Av eline azil nama ulaştığında beni aradı, Av ben anlaşmayı seninle yapmadım babanla yaptım ben icra yoluyla geri kalan parayı alırım dedi.
Böyle durumda avukatım benimle ilgilenmemiş ve 750 YTL almış durumdadır geri kalan parayı alabilir mi , Ben şimdi ikinci avukat tuttuğum zaman nasıl olacak önceki avukatım dan memnum değilim avukatım bana yol göstereceği yerde bana olabilecek şeyleri olmaz durum da gösteriyor. Gerçekten icra yoluyla bu parayı alabilir mi Teşekkürler
Re: Avukata Azilaname Verdim İcraya Verecekmiş
Yazınızdan avukatınızın sizinle hiç ilgilenmediği değil, sizin istediğiniz gibi ilgilenmediği sonucu çıkıyor. Tutuklandığınız gün gereğini ve görevini yapmıştır. Bu itibarla avukatlık ücretine hak kazanmıştır.
Re: Avukata Azilaname Verdim İcraya Verecekmiş
Alıntı:
admin rumuzlu üyeden alıntı
Yazınızdan avukatınızın sizinle hiç ilgilenmediği değil, sizin istediğiniz gibi ilgilenmediği sonucu çıkıyor. Tutuklandığınız gün gereğini ve görevini yapmıştır. Bu itibarla avukatlık ücretine hak kazanmıştır.
Bu durumda mahkemem devam ediyor her ıkı av ücret ödeyeceğim...Yani av yardım ve bilgi istediğim zaman bana cevap vermediği sürece aynı avukatla yola devam etmem doğrumudur. Teşekkürler
Re: Avukata Azilname Verdim İcraya Verecekmiş
Sayın ADMIN,
bu bölümde sadece hukukçu meslektaşlarımız bulunmuyor mu,
nasıl oluyor da böyle bir konuyu ss2552 bu bölümde gündeme getirebiliyor ?
saygılarımla