-
Yakıt borcu
Öncelikle merhaba, benim sizlere bir sorum olacak. Kiracıyım ve geçen sene Ağustos ayında eve girdim. Yönetici daha önce evde oturan öğrencilere çıktıklarında (2006 yılında nisan gibi) 70 dolar verdiğini söyledi ve toplam 540 dolar 2007 yılı için yakıt parası topladı. Bu arada da çıkan Öğrencilere 70 dolar verdiğini ve 2007 yılına kömür artırdığını kalan 70 dolarıda hane olarak sadece benden istemektedir. bunun parasınıda benim vermem gerektiğini söyledi. sizce bu parayı benim mi vermem gerekiyor. şimdi icraya vereceğini söylüyor.cevap verirseniz çok sevinirim ilginize teşekkürler..
-
Re: yakıt borcu
Sayın bacterim,
Yakıt parası olarak apartmanınzda oturanlarla birlikte 2007 yılında sizden 540 dolar alınmış.Ancak 2006 yılında sizin haricinizdeki apartman sakinelerinden alınan yakıtlardan toplanan paralarla alınan yakıttdan her biri için 70 dolar tutarında bir yakıt 2007 yılına kalmış.Yani onların aslında 2007 yılında verdikleri yakıt parası 540+70=610 dolardır.Bu sebeple sizden 70 dolar talep edilmesi ve sizin de ödemeniz gerekir.
Saygılarımla.