5 yıl sonra elektrik borcu
5 yıl önce taşınmış olduğum ev için taşınmamdan önceki 3 ay a ait 3 tane ödenmemiş elektrik faturası olduğuna dair Ayedaş 'ın avukatından icra tebligatı aldım.O üç ayı ödeyip ödemediğimi, bilmiyorum.Çünkü 5 yıl geçti üstünden.Yeni adresimi de taşındığım yerin muhtarına bildirmiştim.Eğer böyle bir borcum varsa icra davası açılması için neden 5 yıl beklenmiş.Ben eylülde taşınmıştım.Temmuz,ağustosta elektrik faturamı eğer ödemediysem elektriği kesmeleri gerekmezmiydi?Şimdi 7 gün içinde ya borcu ödemem ya da itiraz etmem gerekiyormuş.Ne yapmalıyım?
Re: 5 yıl sonra elektrik borcu
sN.Froza (7)gün içerisinde itiraz dilekçesi yazarak(2)suret bizzat kacıncı içra dairesi ise oraya ver bir suretinide sakla,tahmin ediyorum "ilamsız"dır dilekçene itiraz edeceklerini sanmıyorum şayet ederlerse mahkemede olayı acık,acık anlatırsın,İTİRAZ DİLEKÇESİ VERMAZ İSEN " MALBEYANINDA BULUNMAN GEREKİR)YOKSA (10)GÜN HAPİS CEZASI ALIRSIN!!
Öğretmen olan davacının üyesi olduğu sendikanın yetkili kurullarınca alınan karara .uyarak yapılan eyleme katılmak için 11.12.2003 tarihinde göreve gelmemesi nedeniyle maaş kesimi cezasıyla cezalandırılmasında hukuka aykırılık bulunmadığından davanın reddi yolundaki İdare Mahkemesi kararının onanması gerektiği görüşüyle bozma yolundaki çoğunluk kararına karşıyım.
Alıntı:
kundunank rumuzlu üyeden alıntı
Öğretmen olan davacının üyesi olduğu sendikanın yetkili kurullarınca alınan karara .uyarak yapılan eyleme katılmak için 11.12.2003 tarihinde göreve gelmemesi nedeniyle maaş kesimi cezasıyla cezalandırılmasında hukuka aykırılık bulunmadığından davanın reddi yolundaki İdare Mahkemesi kararının onanması gerektiği görüşüyle bozma yolundaki çoğunluk kararına karşıyım.
Bu ayrışık oy yazısı burada ne alaka böyle ben de onu anlamadım.