hmm
Printable View
hmm
Tabi ne demek emriniz olur hemen göndeririz
Film mi çekeceksiniz? Bizi de oynatırsanız göndeririz.
:eek: Daha neler artık. Kimi millet vekili olur kimi oyuncu.:o
Tamam akla hayale sığmayan sorular, ısrarla kural ihlal eden üyeler... Kolay değil... Ancak, aşırı baskıdan bunalıp yeşilçama ünlü olmaya gitmek artık tarih oldu. Ne kaldı adli tatile? Dayanın azcık daha... Güzel yurdumun serin denizlerinde ve güzel kıyılarında bir kaç gün geçirin hiçbir şeyiniz kalmaz...
Sayın avukat,
Herkese kendi konusu ilginç gelecektir ancak belki de henüz çok yeni yaşandığından dolayı olsa gerek benim konum bana oldukça ilginç ve üzerinde kafa yorulmaya değer geliyor. Malum daha önce de bir başka avukat tarafından aynı konuyla ilgili olarak dava açıldığından ve çok ses getirdiğinden ben de hakkımı aramak için benzer bir şey düşünüyorum. Sizinle bunu paylaşmaktan da mutluluk duyarım. Saygılarımla,
sn martin,Akıl neyi kabul ediyorsa onu gercekleştirir!,onun için vucudumuzun %2'sini teşkil eden beynimiz %98'ine hükmetmekte ve yönlendirmektedir bu nedenle,beynimizi iyi egitmemiz ve kullanmamız gerekmektedir,egitimli bir beyin icin enteresan konu aramak biraz tuhaf geldi bana!!
İlginç yerlere gidiyor, merakla izliyorum...
Enreresan bir konu mu arıyorsunuz ? İlginç hem türkiyede yaşıyacaksınız hem enteresanlık arayacaksınız gerçekten enteresan
Sn.Av.Emrah bey, yine gülüyorsunuz, bende merak ediyorum bu konunun sonunu "ZAMAN HERŞEYİN İLACI DERLER"dogrumu söylemişler görecegiz!
Yarışma düzenleyelim. Siteye gelen en enterasan soru/istek yarışması. Ben oyumu bu forumu açan arkadaşa ve isteğine veriyorum.